אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
החברה הצמחונית שלי: שעועית אזוקי
חן וינשטיין
פורסם: 24.01.11, 08:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-53 דיונים
31. זה נראה טוב.
(25.01.11)
32. שאלה לחן
דניאלה   (25.01.11)

כמה אזוקי יבש יש לשרות על מנת לקבל 3 כוסות לאחר השריה?

 וחוץ מזה - המתכונים נראים מ-ע-ו-ל-י-ם!

33. מה כמה? (:
חן   (25.01.11)

כוס אחת של אזוקי לפני השריה תניב 3 כוסות אחרי בישול.

 

תודה רבה על הפירגונים

לבריאות ובתיאבון(:

34. האוכל הכי טעים ובריא של חן
אורי   (25.01.11)
אין על האוכל של חן
35. שאלה לגבי שיבולת שועל בכיסוני הבצק
(25.01.11)
האם הכוונה לגרגירי האינסטנט? כמו אלה שנמכרים בקופסאות וצריך רק דקה אחת לבשל?
האם צריך לטחון או אפשר להשאיר גרגרים?

תודה!
בלי נדר אנסה את המתכון עם קמח שיפון מלא (במיוחד עבור אבא שלי שאסור לו חיטה).
36. האם חייבים נבט חיטה בקציצות? מה זה תורם?
תודה מראש   (25.01.11)
37. איפה משיגים אזוקי? רק בחנויות טבע? כי לא ראיתי בסופר!
לאהל'ה   (25.01.11)
38. This is amazing! Keep up the good work
Janice Adadi ,   Tel Aviv   (26.01.11)
I recommend these recipes to everyone!!!!  I  can't wait to try them all. This is exciting.  Please keep up with quality work like this. 
39. שעועית רגילה יכולה להיות תחליף
שאלה   (26.01.11)
ג
40. בינתיים את האזוקי אפשר להשיג בחנויות טבע וחנויות תבלינים כ
חן   (26.01.11)
41. לא צריך לטחון
חן   (26.01.11)

אפשר בכלל לוותר על שיבולת השועל , אני השתמשתי בגסה אבל אפשר גם בדקה...

שיהיה בהצלחה (:

42. שאלה לגבי הקדרה
מימי   (27.01.11)
אין לי סיר מברזל, האם אפשר בסיר רגיל?
43. קדירה
בובס   (28.01.11)
עשיתי יצא מדהים!
הוספתי כמה שיפורים:
מקל קינמון
כוכב אניס
פלפל אנגלי

תודה
44. איזו שעועית אדמדמה ויפה
קיפוד ,   מחילה של קיפוד   (30.01.11)
זה בטח טעים יותר מקינואה. די לאכול אוכל של ציפורים. שעועית אדמדמה יותר טעימה :)
45. במקום ערמונים?
נגה ,   באר שבע   (20.09.11)
אפשר להחליף את הערמונים במשהו אחר?
46. ניסיתי את הבולונז - יצא מדהים!
דניאלה ,   ת"א   (03.12.11)
תודה על המתכונים הנפלאים :)
47. האם את הקציצות ניתן להקפיא?
יעל   (27.12.11)
48. גם אני ניסיתי את הבולונז- מעולה!
רותי   (17.08.12)
יצא מ-ע-ו-ל-ה! מומלץ! תודה :)
49. ניסיתי את הבולונז!!! יצא ממש טעים תודה רבה
ליאור   (19.11.12)
50. אם אני עושה הכל מרסק, כמה להוסיף במקום השלמות?
מירב   (05.04.13)
51. הבולונז מעולה! תודה על המתכון
(01.05.13)
52. 3 כוסות לפני/ אחרי הבישול?
רות   (14.11.13)
3 כוסות שעועית מבושלת - כמה כוסות להשרות ולבשל? האם מדובר ב3 כוסות לפני ההשריה?
53. בתבשיל קדירה - האם צריך לכסות את הסיר כשנכנס לתנור ?
אליזבט   (06.03.15)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה