אוכל  טעם החיים  לבשל מהספרים  ביקורת ספרי בישול
שאפו לארטיסט: ביקורת ספר בישול
יעל גרטי
פורסם: 10.02.11, 09:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 152 תגובות ב-78 דיונים
31. Looking to by this book in the US
Dani ,   Seattle   (10.02.11)

But it looks like Steimatzky.com does not have it yet on their site:-(

Anybody knows who delivers to the US?

32. אמן קינוחים- נדב קינוחים ברמת ישי
anat   (11.02.11)
לכו לשם ותווכחן מהו אומן פטיסרי!
33. ירוק מקנאה
שמו   (10.02.11)
הספר של רביבה זכה בפרס בינלאומי. וגם זה יזכה.
34. מתכונים טובים- צילומים גרועים
דני הצלם ,   תל אביב -יפו   (11.02.11)


מפתיע איך שף קונדיטור מהמשובחים שיש, המקדיש המון אנרגיה, משאבים ותשומת לב לצד האסטתי של עבודתו, בוחר לעבוד עם צלם שאפילו 'בינוני' היא מחמאה עבורו.


חבל.
כל מי שקונה מצלמה דיגיטלית נהיה צלם בעיני עצמו.
35. דודו - אני מצדיעה לך!
שולמית ,   קריית-מוצקין   (11.02.11)

קראתי חלק מהתגובות וגם הגבתי לכמה! פשוט לא יכלתי להישאר אדישה!

את הספר קניתי אתמול, הגעתי הבייתה ואז ראיתי את הכתבה.  גם אני כמו יעל התעלפתי למראה הספר. חבל שיעל בחרה להתייחס ולתת דווקא את הצילומים של המתכונים הבנאליים שבספר. הספר מיועד לכולם! יש בו מתכונים קלים לכל עקרת בית ויש בו מתכונים מסובכים שיתאימו לאנשים עם קצת יותר ידע וניסיון באפייה. הוא ספר אלגנטי ומדוייק! אין בו מילה של פלצנות ומלל בלבלבלה.. הכל חד וחלק,  שהרי לא חיפשתי ספר קריאה! קניתי ספר הנחתי אותו על סטנד בפינת האוכל וכל יום אחליף בו דף לתמונה נהדרת אחרת. פשוט תכשיט עם ערך מוסף! דודו - אני גאה בך!

36. צילומים
Doron ,   USA   (10.02.11)
מסכים עם נועם, הצילומים שטוחים ולא מעניינים.
37. משמין
אורית ,   שוהם   (11.02.11)
רק מלדפדף בספר עולים 2 קילו מדהים
38. מדהים
אורית ,   שוהם   (11.02.11)
מה זה הביקורות האלה מספיק לקנא, קצת פירגון ספר מדהים למי שקשה להפרד מ-180 שקל לא יהנה אני כבר נפרדתי והספקתי להנות.
39. כמה כעס..וואו...
שירז   (11.02.11)
את יודעת "דנה", יש ריבוי דעות, יש ריבוי ספרים, יש ריבוי קונדיטורים.
כל אחד יכול לבחור מה שטוב לו...לא צריך לכעוס על כך.
מעניין מאיפה הכעס הזה מגיע?
שתהיה לך שבת מלאה בטוב ובאושר, ובעיקר בעוגות איכות משובחות!
40. בתור לקוחה נאמנה
אולגה ,   כפר סבא   (11.02.11)

של הקונדיטור הנפלא הזה, אני אשמח לרכוש את הספר.

 

 

 

41. ל"שירז" היקרה.
דנה   (11.02.11)
שירז יקרה אני מקווה שאת מה שאיחלת לי תאחלי גם לעצמך, אם כל אחד יבחר את מה שטוב לו אזי לא יהיו תגובות כאלו מזלזלות בעמל של אנשים כמו התגובה שאת רשמת! ומכאן כל הכעס. חוץ מהעובדה שאני מכירה אותו מהיום שפתח את הקונדיטוריה המופלאה שלו. בריאות ואושר גם לך! דנה! בלי מרכאות!!!.
42. מי צריך עוד ניירת על המדף,רב המתכונים נמצאים באינטרנט
ורד הגליל   (11.02.11)
להוציא על זה 179 ש"ח זו שטות
43. ליאורה ,תעשי לי עוגה.
איציק ,   חיפה   (11.02.11)
ליאורה- תעשי לי עוגה.
44. ראיתי את הספר בחנות - חשבתי שזה ספר
על עיצוב שיער....   (12.02.11)

המגלומניה במיטבה.

45. לא מבינה איך דילגת על נושא חשוב מאוד -
חור בראש ,   עשית לי   (12.02.11)
שמתי לב שבכדורי החלבה מספר גרגרי השומשום לא זהה בכל הכדורים, איך פספסת את זה יעל?
אכן דיוק חשוב מאוד באפייה, קטנוניות - לא בהכרח. נראה לי שהשף קונדיטור התכוון לפרסם מתכוני אפייה ולא מילון צרפתי-עברי.
46. איזה חרא של עם אנחנו ..לא יאמן
קרלוס   (12.02.11)

בנאדם השקיע בהוצאת ספר ואתם רק מלכלכים .

עם של מתקבק בוא נראה אתכם יוצאים להפגנות נגד דברים יותר חשובים זה יקרה? כנראה שלא.

יותר קל לשבת מול המחשב עם כוס קפה וללכלך . אנחנו שונאים צרי עין בבני עמנו לא פלא ששונאים אותנו ..בקיצור אנחנו חרא של עם

חפשו משהו אחר לעשות חוץ מללכלך

שבת שלום

דודו אוטמזגין ...אחלה ספר ובהצלחה

קרלוס

47. צילומי האוכל לא מוצלחים,חסרי נשמה
foodstylist   (12.02.11)
48. 180 שקלים!!!!
אחד שעובד במקצוע ,   מרכז   (12.02.11)
מחיר הספר איננו שווה לכל כיס. צריך להיות קצת יותר מקונדיטור/אופה/טבח בכדי להרשות לעצמי ספר במחיר שכזה. מסקרן אותי כמה מעובדיו של מחבר הספר יכולים להרשות לעצמם ספרים ב 180 שקלים.
נשלח מהאייפון שלי
49. צימוקים בהירים? הכי לא בריא
רון   (12.02.11)
והשף לא יודע? שרק בארצות העולם השלישי משתמשים בצימוקים המובהרים  בגופרית. השתמשו במקוריים : חומים או שחורים ושמרו על בריאותכם.
50. וואלה חחחחח. כל כך נכון.
שוזי קיזרי   (12.02.11)
51. רוצים ספר פטיסרי? תקנו את של מיקי שמו ותבינו מה זו אומנות
שירז   (12.02.11)
52. לא יודעת אם אקנה את הספר, אבל הביקורת מעולה!
(12.02.11)

תענוג לקרוא ביקורת כ"כ מאוזנת!

לא רק חנופה משתפכת אלא ביקורת אמיתית ותיאור מפורט של הפרטים השליליים והחיוביים.

ולכל מי שלא הבין איך הביקורת עדיין אוהדת למרות ההערות -

בשורה התחתונה המתכונים מוצלחים וזה לדעתי לפחות מה שחשוב.

מהביקורת עולה שזה לא ספר אפייה למתחילים, אבל מצד שני לא נראה לי שזה קהל היעד שאליו הספר תוכנן.

מה שכן - 179 ש"ח...? בעייתי.

53. בדיוק לזה התכוונתי
שירז   (12.02.11)
תודה על ההבנה!
54. הצלחתם לגרור אותי לאורך הכתבה ולאכזב: ציפיתי למתכונים
זה מתבקש. התאכזבתי ,   לתשומת לבכם.   (12.02.11)
55. המאפים של אוטמוזגין בלי יוצא מין הכלל סובלים מעודף סוכר!
(12.02.11)
פחות זה יותר.
56. Ricotta Yeast? נשמע כמו דלקת לא נעימה. מי המתרגם המדופלם?
גינקולוג   (12.02.11)
57. Wow! everything looks so good including Dudu himself
(12.02.11)
58. איזו מגלומניות התמונה הזו על העטיפה. במקום לשים תמונת עוגה
מיכל ,   חיפה   (12.02.11)

שם דודו תמונה שלו עלק אלביס פרסלי.

מספיק עם המגלומניות, תחליף עטיפה, שים תמונה של מקרון או פחזנית יפה ובא לציון הגואל.

59. העוגות של שמו יותר טובות משלו
(12.02.11)
60. יעל אני מתה על הביקורות המפורטות שלך!
שני ,   ת"א   (13.02.11)
הביקורות שלך פשוט מעולות ותענוג לקרוא אותן, בבקשה תמשיכי!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה