אוכל  טעם החיים  לבשל מהספרים  ביקורת ספרי בישול
שאפו לארטיסט: ביקורת ספר בישול
יעל גרטי
פורסם: 10.02.11, 09:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 152 תגובות ב-78 דיונים
61. מצטערת אבל שמו לוקה בחוסר דיוקים
נינה ,   חיפה   (17.02.11)

המתכונים אומנם טעימים אבל פרט לשמרים, עוד לא יצא לי להכין משהו שלא דרש תיקון.

זה דורש ידע קודם באפיה ופשוט לא מתאים למישהו מתחיל.

חבל.

62. הכתבה לא מעודדת רכישה: הספר נשמע פלצני והעוגות נראות שגרתיות
רחובותית   (20.02.11)
63. התמונה על הכריכה דווקא מרמזת שהוא באמת גדול
יוד ,   ב"ש   (21.02.11)
זו לא הבעיה וזה לא מה שיעצור אותי מלקנות את הספר.
מה שיעצור אותי זה המחיר.
עד שלא יירד המחיר ממש ממש נמוך, לא אקנה.
64. ביקרת מדהימה
לימור ,   תל אביב   (21.02.11)

זו אחת הביקורות הכי טובות לספר שנתקלתי בהן.

אין ספק שזה מקדם מכירות ונשמע שדודו השקיע בתכנים אבל:

1. המחיר מוגזם

2. ברכות לעורכת אך לתשומת ליבך, בספר של רביבה וסיליה יש טעויות בפרק עוגות השמרים. מקווה שבספר של דודו זה לא קרה.

 

בהצלחה

65. ראיתי את הספר
מיקה   (28.02.11)
בסטימצקי אכן הספר נראה מדהים ויוקרתי, צילומים מהממים. ציפיתי ליותר הסברים, להכנת קישוטי השוקולד היפהפיים שלו, דודו אופה/אומן ברמות.  המחיר  יקר וחבל.
66. דודו מאוד אוהב את עצמו
רקל ,   צפון - קריות   (28.02.11)

אכן, הוא מת על עצמו, כל קונדיטוריה שאתה נכנס אליה, יש דיוקן שלו כמו קדאפי. הוא אפילו מת על עצמו. מאוד מתנשא, וזה אופייני למרוקאים שמגיעים טיפה למעלה (גם אני מרוקאית) אבל לא חושבת את עצמי אני מאוד עממית.

 

בלי קשר, העוגות טובות ועם חומרים טובים, רק מה עשיר בסוכר ובחמאה ולצערנו היום בגילנו צריך להמעיט ולמצוא תחליפים.

 

תרד קצת לעם.

 

רקל (קריות)

67. דודו אוטמזגין פנומן אמיתי
אריאלה פיקסלר אלון   (01.03.11)
דודו שף קונדיטור מעולה.
הוא פנומן בתחומו ובטוחני שהספר בהתאם.
מתכוונת לרכוש את הספר ובטוחה שלא אצטער.
יעל יקירתי- ביקורת מדהימה, אבל זה לא מפתיע אצלך.
חיבוק לשניכם, גם לדודו וגם לך.
נשיקות
אריאלה
68. כבוד!
(01.03.11)
כל הכבוד. יודע לעבוד ונותן תמורה למחיר.
69. תקראו.. אולי תתחילו לפרגן לדודו.....
קרייתי ,   קרית ביאליק   (05.03.11)

1. אין מה לעשות ולא צריך להתייפיף... הבנאדם התחיל מכלום ובשתי ידיו הקים אימפריה גם אני במקומו הייתי הולך בגאווה גדולה בעצמי... כן כן בעצמי... כי הוא ולא אחר הביא אותו לאן שהוא נמצא היום.

2. לא חדש שאנשים רואים בנאדם שהצליח בצורה  כל כך מרשימה וכואב להם לפרגן ( הרי המנטליות הישראלית גורמת להם לחשוב- למה הוא כן ואני לא???),אז ימצאו כבר על מה להתלונן ולבקר, חס וחלילה שיזכירו שכל דבר שהוא אופה או עושה יש לו טעם גן עדן...

3)מה פתאום שיבדקו ויראו שכל אחד ואחת מהעובדים שלו מקבלים תנאים שכל עובד היה חולם עליהם (מכל הבחינות!!!)... או למה שיגידו מילה טובה על הדרך שעשה ומאיפה שהתחיל ועד לאן שהגיע... למה להתעסק בדברים ה"שוליים" האלה?! אם אפשר לדבר על זה שהוא שם תמונה ש-ל-ו על רקע הספר

ש-ל-ו!!! אנשים קטנים שההצלחה של האחר כואבת להם.... גועל- לא מילה גסה!

 

70. ספר יפה אבל פספוס גדול
אני   (06.03.11)
הכי איכזב בספר הוא שדודו לא נותן שום דבר מעצמו שם
המתכונים כתובים בצורה קרה ויבשה
אין טיפים אין הדגשות
אין סיפורים שמאחורי המתכונים
מתכונים יהיה אפשר למצוא עוד שבועיים באינטרנט
כשאתה קונה ספר אפייה או בישול
אתה רוצה להרגיש את השף קונדיטור שכתב אותו
והספר של דודו מאוד קר וחסר מהחינה הזאת וחבל
אומרים שהוא פנומן וציפיתי לפגוש קצת ממנו בספר הזה
בשבילי פספוס ענק
71. העוגות יפות וגם דודו. טעים לאכול את שניהם.
אסנת   (12.04.11)
72. המחיר עוד ירד
דוד ,   הר אדר   (15.04.11)
אין שום סיבה לשלם כזה מחיר על קלסתרו של האופה. תחכו עד ראש השנה ותמצאו את הספר במבצעי חצי מחיר או 1+1.
73. אני מאד אוהבת את המתכונים שלו אבל...
מור   (03.05.11)
המחיר מוגזם מאד, את רוב המתכונים אפשר להשיג באינטרנט וממש חצי מהספר הוא תמונות, חבל.....ציפיתי לקצת יותר מתכונים ויותר חידושים.
74. קחו את המתכונים של שמו בערבון מוגבל, חבל לנסות, ניסיתי
פעמיים משהו לא עובד   (05.05.11)
75. לא מדוייק
לילך ,   תל אביב   (22.05.11)

שלום. יש לי ניסיון באפייה וזה אף התחביב שלי. קניתי את הספר מאחר ואני מאוד אוהבת את המתכונים של דודו בתוכנית מאפים מתוקים. הפקת הספר מושקעת ועל כך - כל הכבוד. עם זאת יש מספר אי דיוקים שדי מרגיזים אותי. כמויות לא מדוייקות, מתכונים שהאופן המצווין בספר אינו מזכיר את אופן ההכנה בתוכנית - וכשאני זורקת את התוצר לפח אני מבינה שאני זו ששילמה את המחיר. אפייה זה תחום מדוייק אז למה לא להתייחס אליו ככה גם בספר? לילך

76. מתכונים לא מדוייקים!!!!!
יעל   (18.06.11)
קניתי את הספר והכנתי את עוגת האספרסו היא יצאה לבנה ולא הבנתי למה. מצויין שם 2 וחצי כפות של אספרסו שזה 50 מ"ל וזה לא נכון. רק אחרי שהכנתי את העוגה והיא יצאה לבנה במקום חומה כמו בספר מדדתי וראיתי ש50 מ"ל זה כ 15 כפות ולא שתיים וחצי. חבל מאוד כי הספר מאוד יקר 180 ש"ח והמתכונים לא מדוייקים. אכזבה קשה מאוד.
77. לא לקנות דודו לא מדייק במתכונים
דליה   (25.02.12)
אם חשבתם שתצליחו לאפות כמו דוד אתם טועים. הוא למד שנים בשביל להיות קונדיטור,אאתם חושבים שהוא יתן מתכונים מדוייקים?אתם טועים..אל תקנו..תגלשו באינטרנט.ראו ערוץ 10 ושם יש לו כמה טיפים ומתכונים יפים.הבחור פשוט שויצר!!!!
78. מאוכזבת
רוזה מרציפן   (24.10.13)
ספר לא ידידותי, כתוב בצורה יבשה, המינימום הדרוש ולעתים אף פחות מזה. הרקע השחור של הצילומים אינו נעים לעין. נראה שמר אוטמזגין רצה להוציא קטלוג מהודר שמפרסם את מאפיו אבל לא באמת רצה לשתף באופן ההכנה שלהם. אני חושבת שיש גם טעויות בכמה מתכונים.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה