אפשר פיצפוצי שוקולד,אפשר לשפוך מחצית מכמות הבצק ואז ושים את קוביות תפוחי העץ או חתיכות שזיפים או פרי אחר.אפשר בין שני חצאי בצק מעט שוקולד מומס עם קצת חמאה, .
אפשר לעשות עוקץ הדבורה כך.לאפות בחושה לבנה לפני סוף האפיה להוציא את העוגה ופזר מלמעלה שבבי שקדים או פקאנים עם מעט חמאה מומסת וסוכר חום
להכין בצד קרם פטיסרי או קל יותר ולא פחות טעים(אוי יגידו הגורמאים)קרם וניל.כשהעוגה מתקררת חותכים אותה באמצע , אני מחזירה אותה לתבנית עם השוליים,מורחים הקרם, שמים את החלק העליון, מכסים עם ניילונית ולמקרר.
העוגה נשמרת יותר מיום!טעים טעים.