|
1. מה עם הלשון שזה ממש טעים.
|
|
|
2. סוף סוף יש סדר בבאלגן!!!
כדאי לחשוב על צרוף רמות מחיר,ניתן לעדכן אותם מפעם לפעם ויתפרסם מבצעים.
|
|
|
3. i thought entrecôte is schotch fillet?
can some1 tell me pls what is right? entrecôte=scotch fillet or rib eye?
thanks
|
|
|
|
|
5. למה אנטריקוט פופולרי בארץ
מהסיבה הפשוטה שהישראלים אוהבים לחרוך את הבשר שלהם למוות. מכיוון שאנטריקוט הוא נתח שומני יחסית, הוא אכיל במידת מה גם אחרי שמוציאים לו את הנשמה (להבדיל מחלקים אחרים שפשוט הופכים לגוש קשה, יבש ובלתי ניתן לנגיסה).
|
|
|
6. עזרו לי, מה זה חום נמוך מאוד וכמה זמן זה הרבה זמן?
|
|
|
|
|
8. כאן כל ההבדל!!!!!!!!!!!
בין "חתכים ערבים" ישראלים חומוסים פלאפלים, לבין הדבר האמיתי. שלא תדעו עוד צער!!! http://www.viarural.com.ar/viarural.com.ar/agroindustria/frigorificos/cortes-carne-vacuna/
http://www.locomidoylobailado.cl/media/users/1/98688/images/public/22338/cortes-carne-argentina.jpg
|
|
|
9. תזיל ריר גארי יופרוקבסקי- יא דמגוג קטן ושפל- טרוריסט!! יאמי!
|
|
|
10. מגשי אירוח לאירועים בחברה זה מתאים?
חשבתי להזמין לאירוע פרידה שלי מהחברה מגשי אירוח לאירועים בסגנון בשרי כמו שאני אוהב, החברת קייטרינג טייסטפולי שהכרתי מציעה להכין לי מגשים במגוון בשרים אבל מחולקים כל סוג של בשר בנפרד, כך, כל אורח יכול לשים בצלחת שלו ממה שהוא הכי אוהב. ראיתי את המגשי אירוח האלו והם ממש נראים מגרים ועושים חשק לעוד ועוד.
טייסטפולי התורן 8, יבנה 0508533331
| |