אוכל
פרוייקטים
חלקי הפרה
נתח מס' 19: ויסבראטן
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 10.07.11, 15:33
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות ב-2 דיונים
1. לא מצאתי שום איזכור לנתח קצבים - אזור סרעפת
(15.07.11)
תגובה חדשה
2. הכי טוב על האש לאט לאט כל הגוש קצת מלח גס - מעדן
שורסקו ,
סאן פאלו ברזיל
(29.12.13)
הכי טוב על האש לאט לאט כל הגוש קצת מלח גס - מעדן
תגובה חדשה
חזרה לכתבה