לאשה  מגזין שף  עוגות ועוגיות
עוגת דבש שראויה לכל כתר
איילת הירשמן
פורסם: 14.09.11, 07:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 42 תגובות ב-28 דיונים
1. תפוחים
אופה   (14.09.11)
באיזה סוג תפוחים כדאי להשתמש?
2. אפשר להכין יום קודם? כמה ימים היא מחזיקה?
מ. אופה   (14.09.11)
3. זילוף של מעט דבש מעל התפוחים לא הופך את העוגה לעוגת דבש...
זו בכלל לא עוגת דבש   (14.09.11)
4. אילו תועפות חמאה. כמו כל מתכוני אילת, עתיר שומן ולא בריא
מוגזם   (14.09.11)
5. עוגת דבש עם שתי כפות דבש? זו בדיחה?
(14.09.11)
6. אפשר. העוגה הכי טעימה שהיא בטמפרטורת החדר.
ענת   (14.09.11)
אל תקלקלו אותה במקרר
7. הדבש יקר ואני מחרים ולא אקנה דבש בארץ!
ישראליק   (14.09.11)
תבדקו כמה עולה דבש בארצות הברית וכמה אצלנו....
כולה דבש....
8. זו עוגה בציפוי דבש וממש לא עוגת דבש
מרב   (14.09.11)
זו לא עוגת דבש זו סתם עוגה. תורידו את המתכון. איילת- אני בטוחה שיש לך מתכון לעוגת דבש אמיתי ולא לעוגה בציפוי של קצת דבש. שתי כפות דבש בכל העוגה? זו באמת בדיחה.
9. במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה?
רגישה לחלב   (15.09.11)
10. אני לא סובלת עוגות דבש. הרעיון של עוגת תפוח עם דבש
נהדר ומסמל את החג   (15.09.11)
11. למה טונות של חמאה, למה? מיותר!!!! יש עוגות טובות פי אלף
בלי כזאת כמות ,   של חמאה!!   (18.09.11)
12. תגובה
(19.09.11)
בחצי כוס מים.
13. במקום חמאה שמים שמן קנולה
מלי   (21.09.11)
במקום חמאה שמים שמן .על כל 100 גר חמאה =85 מ"ל שמן
14. האם ניתן להחליף את החמאה?
שלומית ,   מבשרת ציון   (22.09.11)

שלום, רציתי לדעת אם ניתן להחליף את החמאה בשמן.. כיוון שהארוחה הינה בשרית. אני יודעת שהמרקם ישתנה אז כדאי לוותר או שפשוט להחליף את החמאה בשמן?.. ם כן.. כמה שמן?

תודה וחג שמח

15. מה במקום שמנת חמוצה
גילה ,   גבעת שמואל   (25.09.11)

מעוניינת שהעוגה כתר תפוחים תהיה פרווה.

מה במקום שמנת חמצה?

תודה גילה

16. ניסיתי, אפיתי, טעמתי והתלהבתי
דרורית   (26.09.11)
אכן, זו לא עוגת דבש כי-אם עוגת תפוחים שמעליה מזלפים מעט דבש. בתור מי שלא מתה על עוגות דבש - העוגה הזו בול מתאימה לי לחג. חוסלה מהר... קבלה שבחים... קל להכין ולשתף את הילדים. חג שמח.
17. עוגת "דבש" בלי דבש, לבד אותן 2 כפות דבש על פני התפוחים...
זו עוגה ראויה לכתר?!   (27.09.11)
18. יל"ג 10 חיפה
בר ,   חיפה   (27.09.11)

הכנתי את העוגה, כל הבצק "עלה" על התפוחים, צריך לפזר את הסוכר

הקימנון והדבש על העוגה ולא על התפוחים ד"א הוספתי עוד דבש.....

19. למה ?
(27.09.11)
למה אף פעם לא מפרסמים את התגובות שלי ??????????
20. העוגות של איילת ממש לא בריאות,וחבל להרעיל אנשים
אחד שמבין בעוגות ,   ת"א   (27.09.11)
2 חבילות חמאה שזה סתם מיותר אני מכין עם חצי כוס שמן והעוגה יוצאת נפלאה רכה לא חלבית ויותר בריאה כמובן,,,,
21. איזה סוג של תפוחים צריך לעוגה?
דפנה ,   מרכז   (27.09.11)
22. רק שמנת חמוצה?
גילה ,   גבעת שמואל   (27.09.11)
האם יש חלופה לשמנת חמוצה? יש רגישות לחלב
23. נהנתי נורא
אילנה ,   באר שבע   (03.10.11)
אומנם אתם אומרים שהיא לא בריאה וחסרת דבש, אבל לפי דעתי, לערב חג זו עוגה מדהימה, הכנתי והיא נגמרה בשנייה, יום למחרת הכנתי עוד אחת וגם אותה סיימו בפחות משעה , טעימה נורא ! שווה לנסות !
24. יצא פצצה אחד על אחד לא נשאר פרור אני מכינה עוד
טלי ,   בת ים   (11.10.11)
25. יצא מעולה, עוגה פשוט מדהימה
רינה   (27.10.11)
גם יפה, גם קלילה בטירוף להכנה, ונגמרה בשניות!!
אנשים חלמו על העוגה הזאת גם לאחר החג!!
מחר מכינה עוד אחת לכבוד יום ההולדת :)

כל הכבוד ותודה על המתכון!!
26. איילת מקסימה מדהימה עדינה
שוש   (28.12.11)
ואצילה ,העוגה יפה וטעימה מאוווד .
27. אפשר במקום קמח תופח להוסיף קמח עם אבקת אפייה???
ענת   (11.09.12)
28. שאלה לאיילת הירשמן
שואלת   (01.09.13)
האם ניתן לאפות את העוגה מראש והאם יש לשמור במקרר?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה