|
61. כי ככה הסרטון יותר מרשים
|
|
|
62. הדברים החשובים באמת
זליג , |
ירושלים |
|
(17.09.13) |
קרוב לודאי אין קשר בין הלחם המצולם לחומרים במרשם, הלחם המצולם על פי הבועתיות והפראית (בועות בגודל שונה) אינו מתאים לתהליך. בועות כאלה נהדרות מתאימות לתהליך של לחם מחמצת בהתפחה איטית או להבדיל תוספים כימיים תעשייתיים המקובלים במאפיות הגדולות. בנוסף צבעו של הלחם אינו לבן כפי שלחם מקמח לבן אמור להיראות. צבע כזה ניתן לקבל ע"י סוכר חום למשל (במרשם אין בכלל סוכר וזה כמובן אפשרי). לא יודע אם יצא לחם לחם כזה ע"פ התהליך, אבל לבטח תזכרו את המותגים שטיבל וארקפה.
|
|
|
63. ניסיתי ולא יצא אותו דבר אני בדר"כ
אופה בבית חלות לחמניות פיתות.....אבל זה ספציפית....לא עבד!!!
|
|
|
64. אפשר בבקשה מתכון למי שאינו אוכל שמרים?
|
|
|
65. אפשר בבקשה מתכון למי שאינו אוכל שמרים?
|
|
|
66. אפשר בבקשה מתכון למי שאינו אוכל שמרים?
|
|
|
67. בכתה ד לומדים שמשקל סגולי של מים = 1
|
|
|
68. השפיות נעלמה ברגע ששמת כיפה
| |