מי נותן לבעל מסעדה ובעל עניין לעשות סיור בירושלים ? ועוד להתחיל באבו-חסן ? חומוס לתעשייתי לתיירים. איזה בזבוז. פספסתם את ההזדמנות להבין סופית למה החומוס הירושלמי לוקח את התל אביבי בהליכה.
למה אנחנו חייבים להשמיץ במקום לשמוח שיש אצלנו כזה גיוון, שוני ועניין, בואו ונהנה מכל העולמות גם יחד... גם מתל אביב גם מירושלים וגם וגם וגם מכל מה שרק אפשר
באנו רעבים כל הדרך מהרצליה לבראנץ' המיוחד של יום שבת והתענגנו על כל רגע. מקום מהמם ביופיו -- מומלץ בחום לכל מי שעוד לא היה (ומי שהיה, לא צריך שאני אגיד לו)