אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז מציג: בומבה של במיה
ארז קומרובסקי
פורסם: 07.06.13, 05:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 65 תגובות ב-38 דיונים
31. מרענן!
נטלי ,   חיפה   (08.06.13)
תודה על הבמיה בלימון וזרעי כוסברה קל להכנה טעים קייצי ומרענן

נשלח מהאייפד שלי
32. אפשר לאדות את הבמיה
תומר   (08.06.13)
חוסך את הטיגון ה"מסורתי".
חשוב שהבמייה תהיה צעירה וטרייה אחרת היא מאוד סיבית וצריך לבשל על יתר המידה כדי שיהיה אכיל.
33. במיה דבר נהדר.ניתן לעשות הרבה סגנונות בישול איתה.
Dr. David   (09.06.13)
אני עושה גם במיה בסגנון סיני,חריפה,ומגיש עם אורז פרסי עשיר.זו ארוחה טעימה ובריאה,ללא בשר.לעתים גם עושה במיה כתוספת לדג מטוגן או צלוי.מוצר מדהים לטעמי.
34. במזרח הרחוק אוכלים הרבה במיה גדולה וטריה,והיא לא סיבית
Dr. David   (09.06.13)
כנראה שהטריות היא הסוד.מגדלים אותה בקלות בחצרות הבתים.
35. במיה הוא הירק הכי דוחה בעולם, איך אתם אוכלים את זה?
איכס   (08.06.13)
לבמיה יש ריר, ושערות שמגען בלשון מצמרר, אם יש רשימת מאכלים שנואים במיה עומדת בראש. לא מבינה איך אנשים אוכלים במיה.
36. מתכונים יצירתיים מאוד-תודה
u   (09.06.13)
37. במיה ממצרים קפוא בדצ
אלי   (11.06.13)
ניתן למצוא בא.א מטעמים הכי טעים במיה ממצרים קפואה matamim.co.il
38. הקפצה קלה בלי מים. נהדר עם בצל שמן זית. מעט פלפל בלי עגבניות
חשוב   (19.12.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה