אוכל  טעם החיים  רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה
מלכת העוגות: רביבה אפל - המיטב
רביבה אפל
פורסם: 23.01.14, 09:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-53 דיונים
1. איך מתרגמים משקל של ביצים, לביצים שלמות?
(22.01.14)
2. וואו עשה אותי רעבה לעוגה טובה
(23.01.14)


נשלח מהסלולארי שלי
3. הכל נראה נפלא, ותודה על המתכונים ללא גלוטן!
(23.01.14)
4. תודה רבה - לכבוד שבת קודש
(23.01.14)
5. שאלה
אני   (23.01.14)
מה גודל התבנית במתכון עוגת השוקולד ללא גלוטן?
6. העוגות נראות מעולה!! עדין, מעדיפה לקנות אותן.
להכין זה באלאגן   (23.01.14)
8. האם הפרג טחון? תודה
שאלה   (23.01.14)
9. למי יש כח לתסבוכת הזאת?
Yael   (23.01.14)
10. יש כאלו מלבנים שוקולד וקפוצ'ינו אני טעמתי וואו איזה טעים
(23.01.14)
11. למי יש זמן וכסף למתכונים האלה עם כל הכבוד
שייקה ,   יהוד   (23.01.14)
12. בקשר לעוגה הראשונה.גם קונדיטורית ותיקה לא רושמת קוטר תבנית?
נ.ארז ,   חיפה   (23.01.14)
הרי לפי הכותבים באתר העוגה יכולה בקלות להיות בקוטר 26,24 או 20 למשל. אז מה כן?
ותודה על המתכונים.
13. ככל שהעוגה פשוטה יותר, כך היא יותר טעימה. לא סובל את השכבות
נראה יפה וזהו!   (23.01.14)
14. מדהים.. טעים... ולא בריא
רינה   (23.01.14)
15. מה זה על הבוקר????
קובי   (23.01.14)
יווווווווו!!!
שתהיי בריאה רביבה איזה יופי!!
16. מתכון
איריס   (23.01.14)
משהו מכיר את המתכון לעוגת דומב של רביבה וסיליה
17. העוגות של רביבה הכי שוות!
(23.01.14)


נשלח מהסלולארי שלי
18. אני רוצה לאכול את כל מה שמופיע בתמונות
(23.01.14)
19. בעוגת האגסים בקרם שקדים לא אופים קודם את הבצק?
נעמה   (23.01.14)
תמיד זה תהליך של אפייה מקדימה של הבצק הפריך, אשמח לדעת אם יוצא טוב כפי שמתואר כאן.
20. גדלות רוח שהיא חולקת.
yy   (24.01.14)
אמא של מלצרית.
21. מה זה סוכר אינברטי ואיפה אפשר להשיג כזה?
דנה   (23.01.14)
22. תודה
תמי   (24.01.14)
תודה על הנדיבות שלך במתן המתכונים שתהיה פרנסה בשפע
23. עוגה מדהימה
תמרי   (24.01.14)
עשיתי בתבנית 24 ויצא מדהים לא עוגה מסובכת בהכנה יש להיזהר מאפיית יתר אני אפיתי עשרים דק את המרנג אגוזים כפי שרשום הוצאתי לצינון ואז עם תערובת השוקולד ל 35 דק 150 מעלות כפי שרשום ועוד משהו, נשארו לי חמישה חלמונים, אז השתמתי בארבע חלמונים לתערובת השוקולד + שתי ביצים (יש להקציף היטב)
24. תודה!
רג   (24.01.14)
25. איזה כייף!
תומר   (25.01.14)
איזה מבחר מתכונים של עוגות מדהימות. רוצה לנסות להכין את כולן!
תודה רבה!
26. עוגת קונקורד
(25.01.14)
העוגת קונקורד אתה אוכל את המחשב שאתה רואה את העוגה
27. עוגת קונקורד
שירה ,   ֻקדומים   (25.01.14)
שאתה רואה את העוגת קונקורד אתה אוכל את המחשב שאתה רואה את העוגה
28. משהו חסר בקונקורד..
שיר ,   .   (25.01.14)
רביבה אפל הציגה את הקונקורד במאסטר שף לפני כמה עונות. במתכון שהיא הציגה בתוכנית הייתה עוד שכבת קראנץ' והמוס שוקולד לא היה גנאש אלא מוס עשיר בביצים ובחמאה ובסוכר.
הינה המתכון לפי מאקו: http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-bdaa35775a7c131006.htm
אז שמישהו יגיד לי למה שני המתכונים זה הקונקורד של רביבה אפל?
29. אין על הקינוחים של נועם מטשרניחובסקי:-)
קרין ואחיותיה   (26.01.14)
30. לא כתבת איך מכינים את ציפוי השוקלד בעוגה ה -1
אמיר ,   רמת גן   (26.01.14)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה