אוכל  מדורים  טבעוניות נהנות יותר - אורי שביט
מלאות בעצמן: סופגנייה טבעונית ו-4 מילויים
אורי שביט
פורסם: 30.11.15, 10:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 121 תגובות ב-50 דיונים
31. שווארמה בצהריים והמבורגר בערב! לא ארגע עד שיכחדו החיות!!
(01.12.15)
32. תשמעו לי כל הקטע של הקמח זה חרא
דובי   (01.12.15)
אני עברתי מזמן לפליאו וחיי השתנו לטובה
33. להגלות לעזה את ממציא השקשוקה טופו
בן   (01.12.15)
34. איך יודעים שמי שמולך הוא טבעוני
בן   (01.12.15)
הוא מספר לך
35. מה שהורג אותי בכל הטבעונים האלה היא הפלצנות
אליזבת   (01.12.15)
הרי אכן אפשר להכין סופגניה בלי חלב או ביצים (קמח + שמרים + נוזל כלשהו + שמן ; מילוי ריבה ). אבל אז אי אפשר לעשות מעצמך רוח ולהוסיף זרעי פשתן (איפה משיגים דבר כזה?) או סוכר קנים (כי מה פתאום שאנחנו נקנה סוכר רגיל, מה אנחנו, מעמד-בינוני? צ'רלס, תעביר את השמפניה הטבעונית עם זרעי הפשתן, הדוכסית אורי צריכה קצת כוסמת, או כוסמין, או כוסמק, או איך שקוראים לזה).

כל השעועית שלהם גורמת להם פלצנות נוראית.

והכי מצחיק, האוכל הטבעוני הבסיסי זה הכי אוכל עניים שיש: קטניות, ירקות.
36. מה יש בסופגניה רגילה שהוא לא טבעוני?...
(01.12.15)
37. לחנוכה
עוד אפשרות   (01.12.15)
bit.ly\1MlBCR8
38. נראה טעים
חני   (01.12.15)
תודה
39. למה אוכלי בשר נכנסים בכוח למדור טבעוני?
טבעונות שולטת   (01.12.15)
אח"כ אומרים שטבעונים מתעלקים על אוכלי הבשר.
40. זאת זלאביה תימנית, מה החידוש??
נתי   (01.12.15)
41. שמרים הן יצורים חיים. איך את מעיזה לשים מתכונים עם שמרים??
די לשואת השמרים!   (01.12.15)
42. לצמחים יש נשמה! נשמה היא לא מוצר צריכה!
(01.12.15)
43. נראים יופי של מתכונים.
(01.12.15)
שווה לבדוק.
44. זו לא סופגניה - תפסיקו לחפש כל הזמן תחליפים לכל דבר.
אמיר   (01.12.15)
סופגניה, למיטב זיכרוני, לא אוכלים עם בשרף כך שהיא צמחונית, ואפשר בקלות להכין אותה גם ללא ביצים וחמאה, מה שיהפוך אותה לטבעונית, אז למה לעזזל לקרוא למאכל הזה, שבהחלט נראה טעים, סופכניה? זה זלביה עם ממולאת ובינה לבין סופגניה אין שום קשר.
45. במקום לטבען מנות מוכרות, או סתם לתת מתכון פשוט ועונתי
עדי   (01.12.15)
את לוקחת מנות טבעוניות פשוטות וטעימות והופכת אותה לסיוט, ועל הדרך עושה פרסומת כל פעם למשהו או למישהו אחר.
אני כבר יודעת להכין סופגניות, גוואקמולה וסלסה, ואפילו עם פחות מ-17 מרכיבים.

ולצרכני הסבל והעינויים - בבקשה אל תעשו לייק לתגובה שלי.
46. נראה טעים ביותר!!!
טל ב   (01.12.15)
47. קשה לדעת אם זו כתבה אמתית או הטרלה
(01.12.15)
48. שף זה, איזה סוג של שף הוא - יותר מ 1/2 כף מלח, מתרגם ל- 250-
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (01.12.15)
שף זה, איזה סוג של שף הוא - יותר מ 1/2 כף מלח, מתרגם ל- 250-350 מ"ג נתרן בכל יחידה במתכון הראשון - וואו ומאד גרוע לבריאות !
האם הוא לא יודע איך להשיג את הטעם הנכון מהמרכיבים ???
ועוד מלח מיותר במתכונים האחרים ...!
טופו - מתחם רעיל מסויה והרבה רעלים כימיים מתהליך עיבודו ...!
אבל, מה אנחנו יכולים לצפות מהטבעונים - המזונות שלהם הם עמוסים עם יותר כימיקלים מהמזון הרגיל שלנו, שכבר יש לו תוספים רבים מדי, בכל מקרה!
מצפון להם רק לבעלי החיים "המסכנים" (אבל לא עבור: קופים, אדמה, רצח מוצרי שדה, ירקות, פירות, עצים, חרקים, חיות שדה, וכו '...).
"המצפון" שלהם לא נוגע בנושאי הבריאות ... ו, ה"שף" תורם לזה...
49. אנחנו כל המישפחה לא קונים בכלל
סופגניה מעל 3 שח   (02.12.15)

50. טבעוני במקור?
ברק   (02.12.15)
ברור... הרי ידוע שבתימן עש מלא מפעלים לייצור מרגרינה... כל המאכלים התימניים שמכינים עם מרגרינה/שמן הם במקור עם סמנה, שזו חמאה מזוככת ומעושנת. מי שלא אכל ג׳חנון/מלוואח, קובנה או כל דבר אחר עם סמנה ולא עם מרגרינה, מעולם לא אכל מאכלים תימניים. מרגרינה זה זוועת עולם!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה