אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
הסוד לריזוטו מנצח: מתכון של ירון שלו
ירון שלו
פורסם: 16.12.15, 10:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 63 תגובות ב-24 דיונים
1. במה להחליף את החמאה והגבינה ?
סיפורה של אמא   (16.12.15)
תודה מראש
2. נראה אותך עושה ריזוטו מממליגה
(16.12.15)
3. שטיפת האורז
אפרת   (16.12.15)
יש צורך בשטיפה יסודית להיפטר מהעמילן?וליבש?
4. שמן לפני, שמן אחרי, חמאה בכמות לא פרופורציונאלית
אני   (16.12.15)
ברור שייצא טעים ויבקשו עוד... אבל כל הטעם בא מהשומן...
5. להיפך!!!! כל הקטע בריזוטו זה הקרמיות מהעמילן של האורז המיוחד
חס ושלום לשטוף   (16.12.15)
6. חס וחלילה כל הרעיון בריזוטו היא ה"דביקות" של העמילן הרב שבו
עמי לן   (16.12.15)
7. שף אמיתי מכין ריזוטו בלי חמאה
אני ,   תל אביב   (16.12.15)
8. אם רוצים ללא יין (שיתאים לילדים)? מה לשים במקום?
יין לבן   (16.12.15)
10. מה עושים מהריזוטו הזה ...מגעיל דייסת אורז ..דבק
יפה   (16.12.15)
11. ממש ריזוטו מנצח...
יקי ,   חיפה   (16.12.15)
12. שונא מתכונים עם "ציר מרק"....
גל ,   ת"א..   (16.12.15)
מאיפה אני אביא לכם עכשיו ציר מרק?
כולה רציתי להכין ריזוטו !!!!
13. עכשיו אני מבינה למה חשבתי שקבלתי מנה חסירה. היה חסר
ירדנה ג'עלה   (16.12.15)
לפחות שתי כפות.
14. מאד אוהבת ריזוטו, עם אספרגוס ולימון
תמר המבשלת   (17.12.15)
אבל כל ריזוטו אחר משמח אותי לא פחות. ותכלס, לא כזה מסובך להכין. המאכל האהוב עלי!
15. ל12, ציר מרק נשמע מעצבן אבל הכי קל להכין
תמר מבשלת   (17.12.15)
קישוא, תפוח אדמה, גזר, בצל, סלרי , לחתוך לקוביות לבשל עד ריכוך, כמובן להוסיף מלח פלפל וזהו יש לך ציר מרק, .
16. כתבת כל כך מרגש ויפה על תחילת דרכך
ענת ,   ירושלים   (16.12.15)
ממש התרגשתי כי נהגתי לאכול בארקדיה בזמנים ההם. כל הכבוד לך ובמיוחד כל הכבוד לתמר שגילתה את כישרונך הנדיר. המשך להצליח
17. אם אין אורז
לירן סמיע ,   חולוני   (16.12.15)
אם אין אורז בבית, אפשר להשתמש בפתיתים במקום?
18. לא הבנתי את תהליך ההכנה.
הסבר בבקשה   (17.12.15)
מבשלים קודם את הריזוטו כמו אורז רגיל, ואח"כ מעבירים למחבת עם כל התוספות?
19. חמלה במקום חמאה
בישול ללא סבל   (16.12.15)
עדיף שתכין ריזוטו ללא מוצרי חלב
20. כל אחד יודע להכין ריזוטו מאורז, נראה אותך מכין מאמליגה
(17.12.15)
21. אף אחד לא שם לב לסושף שטועם ומחזיר את הכף למחבט
אורן ,   חיפה   (17.12.15)
בדקה הראשונה בדיוק הוא טועם ומחזיר את הכף למחבט מה שאסור לעשות
22. מתכון טוב רק אפשר לצמצם ל30 גר חמאה בהחלט מספיק
יובל   (17.12.15)
23. הסו שף טועם ומחזיר את הכף למחבת! Seriously??
אהרוני   (18.12.15)
איזה גועל! מסעדת שף קולטים כמה אנשים הוא יכול להדביק אם הוא חולה? בטח מוציא מאה מנות כאלה ביום. זה מעל 3000 איש בשנה!! נתתי לו כמה ימי חופש אה, וגם כמה ימי מחלה...
24. הרבה יותר קל להיות נחמד לחיות מאשר לבני אדם
אומניבורית   (19.12.15)
אם היית מראה חצי מהחמלה המזויפת שלך לחיות כלפי אנשים העולם היה הרבה יותר יפה.
25. הטבח מחזיר את הכף עם הרוק לסיר
מ   (23.12.15)
גועל נפש. אין סטנדרטים מינימליים? שומר נפשו ירחק
תגובות נוספות
חזרה לכתבה