|
1. כמובן שכל הפסטות דורשות פרמזן מעליהן! זאת חובה!
|
|
|
2. must לגרד פרמזן בכל הפסטות
|
|
|
3. מדהים. תודה. אפשר מתכון לתה עם נענע ?
ובבקשה עם הרבה נוסטלגיה בגרוש וסיפורים על מסעדת קרן. כי זה תמיד מרגש מחדש.
|
|
|
השף המלכותי של הטלוויזיה באיטליה יראו לפסטה רפליקה
|
|
|
|
|
6. מגיב 3 תפרגן..מה הלחץ??
למרות שקרעת אותי עם המתכון לתה עם נענע... גם אמא שלי שמה תשמן זית מתחת לכיור ליד הסבון כלים והאקונומיקה.. ואכלתי פעם מזמן במסעדת קרן ברחוב אילת אם לא טועה... פעם ראשונה שהרגשתי מה זה לאכול במסעדת גורמה! מאוד נהניתי.. חיים כהן אחלה שף... יודע לשלב מתכונים מקצועיים ביחד עם עממיים.. כל הכבוד!
|
|
|
אלוף העולם..מתה עליך ועל מה שאתה מבשל...העלת פה זכרונות מדהימים.
|
|
|
8. דה צ'קו, אורטיז, מוטי...פריניר?
|
|
|
9. רסק ללא סוכר
עמוס , |
מודיעין |
|
(24.12.15) |
כמעט שאין להשיג רסק ללא סוכר. היחידי שניתן למצוא מידי פעם הוא של ״טל״. כסוכרתי אני לא קונה מוצרים עם סוכר.
|
|
|
10. מתכונים בסיסיים ומעולים
מה אתם מתלוננים? יש אנשים שלא יודעים להכין את הפסטה הכי פשוטה בעולם, מבשלים אותה עד שהיא נהיית כמו דיסה ואז מוסיפים קטשופ (איכס), בשבילם המתכונים האלו הם ממש הארה.
|
|
|
שהוא כשלעצמו טעים סגנון הכתיבה והתרפקות על העבר המתוק ההוא מעביר אותי למין חלום וגעגוע לחום הנעים של הבית האוהב שהיה. רוצה שיחזור אפילו לרגע אבל זה מתנפץ. גם אם אעשה בדיוק את אותו מתכון של אמא זה לא , לא אותו הטעם.
|
|
|
|
|
13. אין לטבח הזה טאצ׳ בשיט..
לפי המתכונים אני מתפלא איך הוא בכלל הצליח ...
|
|
|
|
|
מישהו מזהה את הטונה? מה התוצרת? משמעותי? ומבחינת הפסטה - איזו? רק תוצרת עצמית??
|
|
|
16. בשבוע שעבר מתכון אלוהי לדייסה והשבוע מתכון לפסטה ברסק עגבניו
אני מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא למתכון להכנת סלט ירקות או בישול ביצה קשה מושלמת, אין כמו השף הגאון חיים כהן אין עליו.
|
|
|
כבר ניראה מתכון שהוא בריא מזין ולא מן הסוג שמראה למה האדון המכובד ניראה כמו פר.
|
|
|
18. אני בשוק כמה אתם
סימה , |
תל אביב |
|
(27.12.15) |
אנשים פשוט מגעילים !!! אם לא טוב לכם , למה אתם נכנסים בכלל לפוסט שלו? נכנסתם לכותרת ראיתם ספגטי, לא טוב תדפדפו הלאה ! לא יאומן כמה רוע וציניות זולג מאנשים. מסכנים !
|
|
|
19. לא פשוט לבשל פשוט. בבקשה תקראו.
יש היום מאות טבחים ושפים. והמון מנסים לנתח את ההיסטוריה של העגבניה ואת הדי אן איי של הקישוא. ולצלחת לכם שתי עלים עם 2 טיפות רוטב ולקרוא לזה מנה אבל מעטים האנשים שיודעים לקחת כמה מצרכים פשוטים ולבנות מזה מנה מושלמת. איך אמר רבי נחמן? לא פשוט להיות פשוט. ובאמת מבלי לזלזל באף אחד פה. כי אני לא יותר טוב מאף אחד. אבל לכל ה"שפים" . תורידו את הכובע בפני השף חיים כהן הגאון. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד מימנו. בתאבון
|
|
|
הכנתי אתמול את המקרוני ברוטב האדום, כלום עבודה ומצרכים בסיסיים ביותר והתוצאה מדהימה. מאמצת את המתכון בכיף!תודה רבה!
|
|
|
21. למערכת- בבקשה לציין תכולת/משקל קופסת רסק העגבניות
הן קיימות בכל מיני גדלים!
|
|
|
שלום, אפשר להכין את המקרוני ברוטב אדום משמן קנולה?מכינה לילדים קטנים. תודה רבה!
|
|
|
איך בטיפשות אופיינית של גיל העשרה אמרתי. לאמא שלי שהיא הטריפו ליטאית שמושפעת מהבישול האיטלקי ,לא יודעת לבשל כי היא מכינה רוטב משום שמן זית ועגבניות טריות לעומת החברות האשכנזיות יודעות הכול שמכינות בצל רסק ושמן סויה .נו זה היה בתקופה שחשבתי שכול מה שבא מהאשכנזים נעלה יותר.
|
|
|
24. הכנתי את רוטב העגבניות, יצא ממש טעים! כולם אכלו ומאוד אהבו.
| |