|
31. טבעונים וטבעוניות ות ות
הייתי טבעוני ולא אכלתי בשר כמעט שנה ואז התחילו לי בעיות של חוסר בברזל מן החי. התחלתי לקבל סחרחורות ,התעלפויות טשטוש ראיה וחצי צד של הגוף שלי היה מעין משותק. דר' סוס הסביר לי שעלי לחזור לאכול ולשתות מן החי. לאחר שנשברתי ,חיי חזרו לשגרה וקיבלתי את החיים שלי החזרה. היום אני מפרק סטייקים בלי הכרה שותה שוקו והגרעפסים שלי מחזירים כל צמחוני/טבעוני לקרניבוריותו. זכרו, לא צריך יותר מאשר פלפל ומלח....מממממעדן
|
| |
בדיוק כמו כבשה שלא מזיז לה שגוזרים לה את הצמר.
|
| |
33. את יכולה,23, הנציגה של כל כך הטבעונים ה"רבים" בישראל, להסב
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(10.01.16) |
את יכולה, 23, הנציגה של כל כך הטבעונים ה"רבים" בישראל, להסביר לנו את המשפט שלך: "" - איך את כן מקבלת את העינויים של הקופים המשמשים לאיסוף אגוזי הקוקוס לשמן הקוקוס שלכם? איך את לא מודאגת ששמן זה מכיל קרוב ל- 90% שומנים רוויים ?? האם עלי להוסיף עוד תכונות רבות יותר של כל כך הרבה שלכם המראות השקריות שלכם ???
עם זאת, הבעיה שלי היא עם האוכל הזה עם 900 מ"ג נתרן למנה, לאדם מסוג אחד בלבד של מזון! אני תוהה איפה שפים אלה לקבל החינוך שלהם ... בטוח שזה מאוד טעים -? עוד מלח, יותר טעם ... - הישג גדול ...
|
| |
34. כשקראתי את רשימת המצרכים שאין לה סוף, חשבתי
לעצמי שאפשר כבר להרכיב מיג 16 או צוללת מהם. מה זה? אנחנו לא גרים במטבח.
|
| |
כמה חבל שהמסעדה שלך לא כשרה!!!! ההפסד כולו שלנו...ויש הרבה מאיתנו .
לא חסר לי פירות ים . זה לא מסקרן אותי . אני אוהבת לשמור כשרות וזו זכות , ושמחה גדולה , שקשה לתאר (אם רק אנשים היו יודעים ....) אבל לצערי לא אוכל לאכול מהמטעמים הכשרים שאתה מכין , כי המסעדה לא כשרה .
וזה חבל .
|
| |
הכתבה מיועדת לאוהבי בישול בלבד!
| |
|