אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
בשר לבישול ארוך: איך תבחרו את הנתח המושלם?
ירון קסטנבוים
פורסם: 17.02.16, 11:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-36 דיונים
31. הנתח הכי טוב לבישול ארוך
צבי   (17.02.16)
שמים ירך של גולדן רטריבר בתוך מרינדה, ואופים על הכושילירבאק שלכם חבורת פסיכופטים
32. אדון קסטנבוים היקר,
(18.02.16)
1. חסרות הוראות בישול כמו המלח בפולקה עם היין האדום. מה עושים עם המלח? מתי מוסיפים אותו? 2. תוספות הסוכר בכל מקום מי צריך את זה. אין מספיק סוכר בירקות השונים ובגזר. צריך להוסיף עוד? גם הפולנים לא מוסיפים כל כך הבה סוכר למאכלים שלהם כמו שאתה נותן כאן. מי צריך את זה? 3. למה צריך נייר אפיה לתפוחי האדמה בתבנית? הרי היא מתלכלכת במילא ובמילא צריך לרחוץ אותה אז למה לבזבז גם כסף על נייר אפיה? ובין ההוראות שלך ובין הצילומים על דרך הכנתך את תפוחי האדמה, אין שום קשר!
33. פרה היא אמא
עגל הוא תינוק   (18.02.16)
34. כתבות מעולות אתה דמות מצוינת. המון תודה
המעריץ הגלוי   (18.02.16)
35. נמוך???? הכוונה מן הסתם ל"נימוח"
יוסי מפאריז   (18.02.16)
איזו עברית זוועה
36. אני תמיד מאז שהייתה ילדה
תמתוק   (23.02.16)
אהבתי לאכול ראש של דג מטוגן מבושל בכל מצב ממש מעדן. כדי להסות ולהכיר את הטעמים
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה