|
31. הנתח הכי טוב לבישול ארוך
שמים ירך של גולדן רטריבר בתוך מרינדה, ואופים על הכושילירבאק שלכם חבורת פסיכופטים
|
|
|
1. חסרות הוראות בישול כמו המלח בפולקה עם היין האדום. מה עושים עם המלח? מתי מוסיפים אותו? 2. תוספות הסוכר בכל מקום מי צריך את זה. אין מספיק סוכר בירקות השונים ובגזר. צריך להוסיף עוד? גם הפולנים לא מוסיפים כל כך הבה סוכר למאכלים שלהם כמו שאתה נותן כאן. מי צריך את זה? 3. למה צריך נייר אפיה לתפוחי האדמה בתבנית? הרי היא מתלכלכת במילא ובמילא צריך לרחוץ אותה אז למה לבזבז גם כסף על נייר אפיה? ובין ההוראות שלך ובין הצילומים על דרך הכנתך את תפוחי האדמה, אין שום קשר!
|
|
|
|
|
34. כתבות מעולות אתה דמות מצוינת. המון תודה
|
|
|
35. נמוך???? הכוונה מן הסתם ל"נימוח"
איזו עברית זוועה
|
|
|
36. אני תמיד מאז שהייתה ילדה
אהבתי לאכול ראש של דג מטוגן מבושל בכל מצב ממש מעדן. כדי להסות ולהכיר את הטעמים
| |