|
סליחה אבל כל המאכלים האלנראים זוועה. למה לקלקל את המושלם - הדובדבן עצמו? אישית, מעולם לא השתמשתי בדובדבנים טריים בבישול כי זה נראה לי ביזבוז. הכי טוב לטרוף אותם טריים, שלמים, עסיסיים ומתוקים...
|
|
|
2. חברה תפתחו את הדובדבן לפני שאתם אוכלים
שלא תגלו איזה חבר זוחל שם
|
|
|
3. למה לקלקל את הדובדבנים הטבע הביא אותם מושלמים
יואל , |
ירושלים |
|
(21.06.16) |
|
|
|
ברמת הגולן כבר לא מגדלים דובדבני וישניה הכל שם דובדבנים מתוקים לאכילה. המקופ היחידי שמגדלים אותם בארץ זה בגוש עציון. בישול בדובדבנים שאינם וישניה אינו נותן את אותו טעם וחבל לנסות.
|
|
|
5. אני חובב בישול, ונראה לי שזה בזבוז אמיתי לבשל דובדבנים טריים
כ"כ טעים לאכול אותם ככה. לבישול אפשר לקחת דובדבנים מיובשים.
|
|
|
6. איך אמורים להוציא את הגלעינים?
|
|
|
רק בתקופת הראמדן כייף להיות בסחנה במעיינות
|
|
|
8. מתכונים וצילומים נפלאים, במיוחד צוואר הטלה
ולכל המתלוננים , |
לכו לחפש חיים |
|
(21.06.16) |
|
|
|
9. העוף נראה נהדר;במרכול ליד הבית מוכרים דובדבנים ב-34 לקג
אבל הם התחכמו וכתבו 3.40 ל-100 גרם
|
|
|
|
|
עובדה מדהימה לא תימצאו ענים רעבים ומיסכנים אצל הקיבוצניקים הגרבוזונים השמולנים מדושני העונגשממשלות שמולניות מחקו להם חובות במילארדים וחילקו להם אדמות יקרות ביותר חינם מדהים
|
|
|
|
|
מישהו מכריח אתכם לבשל משהו? מה זה כל הפטפוטים האלה? אין מי שמקשיב לכם בחיים האמיתיים, שאתם צריכים לבוא ולקשקש כאן...? לא בא לכם אל תבשלו. למה להביע דעה על כל עניין? רק כי זה אפשרי? אשכרה נמאסתם, בני אדם...
|
|
|
להבאת לימפ ביזקיט ודה אופספרינג לארץ
| |