|
1. הפסקת להתחנף לטבעונים והבאת אחלה מתכונים!
|
|
|
2. אבי ביטון
אלי , |
כוכב הצפון |
|
(16.09.16) |
מבשל עם אותם 5 מרכיבים כבר 15 שנה, שום דבר לא השתנה, טעים אבל שיעממת את הישבן עם האוכל הזה. כל טבח עם שנה ניסיון עושה את האוכל הזה. תן קצת גיוונים וזה לא חייב להיות מסובך. תשתחרר מהטחינה וזרעי עגבניות. הלאה.
|
|
|
3. דג דניס מבריכה זה כמו עוף מגידול מתועש!
מעדיף לאכול סרדינים בשמן זית בכל יום ולא את זה; אלא אם עלה דג ים בחכה....
אך בא לי בר ים...
|
|
|
4. בא לי את הדג הזה עכשיו
|
|
|
|
|
נראה לי מעט מאד זמן על האש
.להיווצרות רוטב צריך לפחות חצי שעה, לא?
|
|
|
7. קלי קלות להכין! יצא מעולה!
המלצה שלי לטגן קודם את השום והעגבניות והלימון ורק כשצלויים אז להוסיף את הדג שמתבשל במהירות ואז להוסיף את עשבי התיבול התבלינים ומיץ הלימון
| |