|
1. אוהב את מדריד - המון המלצות מעולות!
תודה רבה שאול, עושה חשק לחזור...
|
|
|
2. רואים בעיניים של בן אדרת שהוא בן אדם רע
מרחם על מי שעובד אצלו
|
|
|
3. מרגיש שם כמו בבית? יופי תישאר שם. "שף" מאוס ולא מקצועי
|
|
|
איך לא לקחו אותך לבר שכונתי (כמו למשל, רח אלקלה) שידוע בצ'ורוס הנפלאים שמתוגנים בשמן זית מגישים עם שוקולטה רותחת. זה מה שנאמר "שיא השחיתות"
|
|
|
מה קורה עם הצ'ורוס, לפספס תענוג כזה מזמין ביקור נוסף במדריד בשכונות מסביב לאל קלה לבקר בבר שמתמחה בצ'ורוס אוטנתים מטוגנים בשמן זית ומוגשים עם שוקולטה סמיכה וחמה. מה שנאמר "שיא השחיתות
|
|
|
6. לא נוסעת לספרד, הם לא טבעונים
|
|
|
7. גויה ואלאסקז אלגרקו וזורברן הם ציירים ולא מוזאונים...
|
|
|
8. שרימפס ענבים השרימפס הכי טעים
|
|
|
זה לא השף מהאייטיז ?...
ווינט - אולי כדאי שתתעדכנו קצת
|
|
|
10. ערקי שלוח..את כל איטליה חרש עם מכנס אחד..מג'יפף
|
|
|
11. יהודים עלו על המוקד על קידוש השם ומתו כדי לא לאכול חזיר !
רחמנא ליצלן !
|
|
|
אולי בתערוכה יש משהו שווה באמת אבל רוב המסעדות מגישות פאאה נחותה ואוכל שלא מתקרב לרמה בארץ. שם גם הבנתי כמה ירקות חשובים לארוחה טובה. שם פשוט אין. מסכנים
|
|
|
13. למה לכתוב על אוכל לא כשר
אורטל , |
ראשון פרס נובל |
|
(12.01.17) |
למה להכעיס רוב עם ישראל לא נוגעים בשיקוצים האלה ואתה עוד מידגאה תיתביש לך
|
|
|
14. עשו ממנו אנין טעם ממש לא מקבלת את מה שהמליץ המסעדה שלו
ירדה מאז פרסום קניית הבשר
| |