אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: לחם ב-5 דקות
ארז קומרובסקי
פורסם: 07.02.17, 10:30
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 67 תגובות ב-39 דיונים
31. עם מחירי החשמל במדינתנו זה יוצא מחיר של ארוחה במסעדה...
עצוב :/   (08.02.17)
32. מי ממחזר ניר אפייה?
(08.02.17)
ממש נורא.
33. עצרתי בחמאה. זה לא לחם. זו עוגה. אין קיצורי דרך ללחם אמיתי!
אא ,   קק   (08.02.17)
34. מר שחר מ -5, תקרא את החישוב במספר שלי 28 - כל אלה נמצאים בלח
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (09.02.17)
מר שחר מ -5, תקרא את החישוב במספר שלי 28 - כל אלה נמצאים בלחם ובשום פנים ואופן לא "נפלטים" החוצה !
13 Biarritz - שום דבר נגד חמאה. להפך, טובה מאוד, אבל עם הרבה פחות - ה 100 גר ' -זה אבסורדי רק בלחם קטן כזה.
חדשות רעות, מ 26 שלי, אני לא שוקל על אנשים לא רגילים כמוך, אשר הם תחת לחץ. וחוץ מזה, הנושא שלי הוא רעלים אלה בלחם הזה. ו, אני מדבר רק על אורך חיים ממזון - הדרך השפויה !
33. אתה לא מקבל עוגה רק בגלל שהשתמשת בפחות, או בכלל לא, בחמאה!
ממתי שמים ביצים בתוך לחם(חוץ מחלה)? סוכר? גם זרעוני הכוסברה תרמו להיותו עוגה.
שיניתי את דעתי על המתכון הזה - הוא לא טוב ! אבוי, בחזרה ללוח השרטוט ! עם זאת, ללא כל אלה ופחות חמאה - זה יכול להצליח !.
35. ארז היקר, אני רגיש למוצרי חלב. מה התחליפים לחמאה וליוגורט ?
(09.02.17)
36. לחם
מני ,   מרכז   (09.02.17)
מתכון לא מוצלח נקודה
37. כפר דניאל
עדיה בן צבי   (05.12.17)
ארז שלום!! מה אפשר לשים במקום זרעוני כוסבה /סוכר אני סוכרתית והלחם נראה טעים מאד. האם אפשר לשמור אותו ולכמה זמן?
תודה מצפה לתשובה
38. לחם מלא ללא שמרים /ארז
ענת ,   תל אביב   (08.01.18)
הכנתי היום את הלחם יצא לי מלוח היסטרי! צריך להפחית בכמות המלח בצורה משמעותית.
39. לחם ללא שמרים
ללא שם   (19.05.19)
למה לא מקבלים תשובות? כמו למשל מצרכים ללא חלב וכו' נא להתייחס לקוראים תודה
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה