|
|
|
2. המרוקאים עוד לא התעוררו עם הגזענות שלהם??????????????????
|
|
|
3. יש לו אובססיה לקחת כל דבר פשוט וטוב ולהרוס לגמרי
לקרוא לזה קובנה , |
זה ממש מגוחך |
|
(22.03.17) |
מה פתאום גבינה ולמה כל כך שרוף? תתעסק במה שאתה מבין, שף חוכמולוג.
|
|
|
4. הייתי מוכנה להתנחל אצל ארז המקסים במטבח.
|
|
|
5. סע לראש עין ללמוד להכין קובנה ..מה זה הבדיחה הזאת ???!!!
|
|
|
6. סטייק תמני - כנפיים עוף
|
|
|
התמנים מחפשים שלוש דברים עיקרים במתכונים שלהם :
1.זול
2.זול
3.זול
פרמזן ??????????
נו באמת !
|
|
|
8. לחמניה שרופה מפוצצת בשמן זה אכילך בכלל?
foxy , |
tel aviv |
|
(22.03.17) |
|
|
|
9. עדיין לא טעמתי ג'חנון שתימני עשה טוב כמו אשכנזי
יהונתן , |
קריות |
|
(22.03.17) |
אשכנזים עושים ג'חנון פי 10 טוב יותר מתימנים
|
|
|
10. צריך לשנות את שם המדור ל-
"קומרובסקי מכין צרבת"
|
|
|
11. התמונה התחתונה נראית מעולה!
בשבת הקרובה אנסה!
|
|
|
|
|
|
|
14. כשפולני מכין אוכל תימני ככה זה נראה.
|
|
|
15. זה ממש לא קובנה של תימנים
הוא שינה הכל לגמרי. זה רחוק מלהיות קובנה חוץ מזה שזה שרוף לגמרי אני תימניה ועושה קובנה אמיתית
|
|
|
16. בכמויות שכחתם את הסוכר...כמה סוכר?
|
|
|
17. חחח... בהצלחה למי שינסה לעשות לפי המתכון הזה
אבל זה בטח לא קובנה והיא גם לא אמורה להיות שרופה ככה. בקיצור, תשאירו את הקובנה לתימנים
|
|
|
18. מה זה התנור הזה? אין לך סבלנות?
נורא ואיום. בושה. |
|
|
(22.03.17) |
אולי יש לך את הידע אבל אין לך את המנטליות להכין אוכל לאט כמו סבתי.
|
|
|
|
|
20. פרמזן?! אני בספק אם התימנים הכירו את הגבינה הזו.
ואם כן, אני בספק אם היו דוחפים אותה לכובנה!
|
|
|
21. המטבח התימני הכי דל עני ופשוט מכל העדות
לסתום את הקיבה ביציקת בצק וזהו
|
|
|
22. ג'חנון זה המאכל היחידי שאיך שהוא נכנס כך הוא גם יוצא
|
|
|
|
|
24. אבל למה זה סרוף? זה לא נכון ולא בריא. וזה לא אמור להיות סרוף
|
|
|
אך היא עדיפה כשהיא מתקתקה עם מעט סוכר ולא מלוחה עם פרמז'ן.
|
|
|
26. הפריטים שלו בסדר חוץ מהגבינה
מזרחי עם פלטות |
|
|
(22.03.17) |
|
|
|
27. אחלה קובנה רק הגבינה לא עושים
|
|
|
28. כשפולני מכין אוכל של אחרים
זה נקרא פולנישא וירטשאפט. וככה זה גם נראה. שרוף חסר ציביון. לא יודעת מה זה קובנה ולא אכלתי דבר כזה בחיים שלי כי גם אני חצי פולניה וחצי הונגריה אבל אני עדיין יודעת להבדיל בין שרוף ואפוי היטב. וזה שרוף ולא בריא. ארז לך להתאמן ולא צריך תנור בחום כזה גבוה ששורף את האוכל. זה בטח מאכל שאופים אותו בסבלנות לאט ואתה אפית אותו בלי סבלנות וחם מידי.
|
|
|
29. למה כל כך שרוף? ואם חייב להיות שרוף כדי שהתוכן יאפה, אז
חבל על המאמץ , |
והטוויסט |
|
(22.03.17) |
|
|
|
30. בא הפולני והכין עוגה שרופה.קובנה פשוט
עם ביצים כמו שהסבתא שלי היתה סוחבת בשבת משערים עד דרך יבנה ומביאה לנו.
| |