אוכל  עושים שוק
תם עידן המוקפץ: מדריך ה"אין אנד אאוט" של עולם הקולינריה
מאיה שוסטר
פורסם: 22.03.17, 08:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-46 דיונים
1. רק בארץ
איציק   (22.03.17)
רק בארץ אוכלים לפי מה שטרנד אומר לאכול ...טימטום בגלימותו או בגלימות הכתב בעצמו ! כל אחד שיאכל מה שבה לו /לה ולא לפי מה שטרנד החברה או העיתון אומרים .
2. אני אוכלת מה שטעים לי. ולא מה שאופנתי
אפרת   (22.03.17)
הקיבה לא מבינה באופנה. זה לא בגדים. תאכלו מה שטעים/בריא לכם....
3. בשר בקר תוצרת ישראל קיים , יקר ו5% מכל השוק, השאר הכל יבוא
ליאור   (22.03.17)
4. הרוב אני אתכם,
אדם   (22.03.17)
אבל בשר בארץ לא משהו. סושי בחוץ? בסדר...ובלי מעדנים=דליקטסים תוצרת חוץ אנו די עלובים. לרוב הדברים הטובים אין כשרות ואין אלטרנטיבה כשרה.
5. טרנד יקר במיוחד..
בן   (22.03.17)
שכחת לציין שהכל כאן כל כך יקר ולא משתלם..
טרנד לעשירים בלבד
6. ראמן
חובב אוכל יפני   (22.03.17)
כתבה מעניינת. איפה מוצאים ראמן טוב ?
7. שטויות
מיקי כהנא ,   נהריה   (22.03.17)
גבוב של שטויות. הכל, הרי, ענין של טעם.
אם אני אוהב מוקפץ, למשל, אמשיך לאכול אותו ואם המסעדה האהובה עלי תפסיק להגיש אותו בגלל כניעה לטרנד אזי היא תפסיד אותי כלקוח והמסעדה הסמוכה הממשיכה להגיש מנה זו תרויח מכך.
8. מישהו חי בללה לנד...??
אסף   (22.03.17)
9. הידד לפלצנות
רגל קרושה   (22.03.17)
10. כל הכתבות IN-OUT הן כבר מזמן OUT
אחד שמבין   (22.03.17)
11. ה-אין בכתבה הוא כבר אוט
פודי   (22.03.17)
הדברים שכתובים כ"אין" היו נכונים ללפני שנתיים. אתם בפיגור!
12. אוי ואבוי, כמה פלצנות בכתבה אחת...
עידו ,   תל אביב   (22.03.17)
13. בעקבות הכתבה מליארד ורבע סינים הפסיקו להקפיץ..
אלר   (22.03.17)
14. זה אולי האוכל החדש במרכז תל אביב .לא בשאר חלקי הארץ .
כרמיאלי מבוגר ,   כרמיאל   (22.03.17)
15. זה לא חדש,
רוני   (22.03.17)
16. שכל אחד יאכל מה שהוא רוצה קם כתב ומכתיב
שטויות   (22.03.17)
17. פלצנות זה גם אין השנה?
(22.03.17)
18. די ! תצאו לי מהצלחת ! אני אוכל מה שבא לי .
האאוט נעשה - אין ,   והאין נעשה - אאוט   (22.03.17)
19. הכי....
(22.03.17)
תוצרת הארץ!!!!
20. לא ייאמן, ה מעודכן ללפני עשור בערך...
נ   (22.03.17)
21. עוד כתבת חרטא
גודמן ,   ים   (22.03.17)
22. לא כל מה שאופנתי הוא נכון וטוב
..   (23.03.17)
מיץ סחוט מפרי יש בו מלא סוכרים ריקים עדיף פרישייק לפחות קימים בו סיבים תזונתיים
23. חלב נאקות מתבלט בעולם הקולינריה
לבנת ,   מרכז   (23.03.17)
אני יודעת שזה נשמע מוזר ולא אינטואיטיבי אבל גם חלב נאקות , שדרך אגב הוכתר כסופר פוד, מתחיל לעשות את דרכו ולהתבלט בעולם הקולינריה. הוא משפר מאד את המצב של הסובלים מבעיות במערכת העיכול. בכלל יש לו גם סגולות רפואיות רבות. והטעם שלו לא רע בכלל. עושים את זה פה בארץ ויש לזה אישור של משרד הבריאות. מומלץ להכניס לרשימות הקניות שלכם.
24. טרנדים? אולי. צרכנות נבונה ותזונה בריאה? בחלומות הלילה.
דניס ,   שדרות   (25.03.17)
רק השבוע היה תחקיר על הבשר הישראלי בהשוואה לבשר מיובא, ולא רק שהבשר הישראלי יכול להגיע למחיר היקר ב30% מהמחיר של בשר מיובא מארצות כגון צרפת או אירלנד, רבות הפעמים בהן הוא יהיה פחות איכותי ופחות טעים, למרות המחיר האסטרונומי. אני לא אכנס בכלל לשאר השטויות שנכתבו כאן, שעולות על הטיפים הלגיטימיים שמתחבאים בין לבין.
25. לא תם ולא נעליים, אתם לא מעודכנים.
עידן   (25.03.17)
26. הכי כייף אבטיח על המרפסת
טומי תל אביב   (25.03.17)
27. בשבילי קופיקס, ולקינוח זחוק תימני עם חמין.
דביל ,   חיפה   (25.03.17)
אומנם חרדים אוהבים להכנס לכולנו לצלחת- אבל אתם? שרונה מרקט?
לא תגיעו רחוק עם הגישה הזאת- מקסימום לבית הדין הרבני.
28. כמה רדודה הכתבה... מה זה אין ומה זה אאוט שאוכל?
אביב   (25.03.17)
איזה קשקוש... מה שטעים לך ומה שעושה לך נעים בבטן הוא האין עבורך... ומה שלא הוא האאוט עבורך.. אישי לגמרי❣
29. העיקר. שתקבלו פחות, ותשלמו יותר
Dav   (25.03.17)
תפסיקו להיות פראיירים
30. לקנות במחירים נורמליים אאוט לקנות במחירים גבוהים אין
איתי   (25.03.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה