אוכל  מדורים  דלישס
עראייס כשר לפסח
יהונתן בורוביץ'
פורסם: 12.04.17, 08:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-7 דיונים
1. I thought it was an authentic Arabic food...
Food wishes   (12.04.17)
It must have the same fate of humus, falafel and others...
2. נראה מעולה
רעבה   (12.04.17)
יש לך את זה במלוי צמחוני?
3. איזה חתיך השף הזה!!!
מישהי   (12.04.17)
אני מתה
4. ארייס ממולא בבשר
רפי ב. ,   תל אביב צפון   (12.04.17)
בשפה הבולגרית בארץ הן נקראות - בורמוליקוס.
5. תחזור לבית הספר ללמוד על העולם של היום - 1200 מ"ג נתרן במנה
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (13.04.17)
תחזור לבית הספר ללמוד על העולם של היום - 1200 מ"ג נתרן במנה - זו הקצבה לכל היום על פי בריאות קנדה - משרד ממשלתי שלנו!
עם "ידע" כזה נשקע מהר בעולם המלח עם כל ההשלכות שלו ...!
מתכון זה הוא מלפני השנים הרבות של סבתא עליזה, לא מתאים למגמות של היום, מר "שף"!
6. ידוע בשם קובבס ויש גרסה עם בצק מאורז טחון
ענת   (13.04.17)
7. בשר לא מבושל ! חובה לטגן קודם הבשר ..חצי טיגון
חצי טיגון   (14.04.17)
חובה לבשל לטגן קודם מעט הבשר ..חצי טיגון
חזרה לכתבה