|
1. I thought it was an authentic Arabic food...
It must have the same fate of humus, falafel and others...
|
|
|
יש לך את זה במלוי צמחוני?
|
|
|
|
|
4. ארייס ממולא בבשר
רפי ב. , |
תל אביב צפון |
|
(12.04.17) |
בשפה הבולגרית בארץ הן נקראות - בורמוליקוס.
|
|
|
5. תחזור לבית הספר ללמוד על העולם של היום - 1200 מ"ג נתרן במנה
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(13.04.17) |
תחזור לבית הספר ללמוד על העולם של היום - 1200 מ"ג נתרן במנה - זו הקצבה לכל היום על פי בריאות קנדה - משרד ממשלתי שלנו! עם "ידע" כזה נשקע מהר בעולם המלח עם כל ההשלכות שלו ...! מתכון זה הוא מלפני השנים הרבות של סבתא עליזה, לא מתאים למגמות של היום, מר "שף"!
|
|
|
6. ידוע בשם קובבס ויש גרסה עם בצק מאורז טחון
|
|
|
7. בשר לא מבושל ! חובה לטגן קודם הבשר ..חצי טיגון
חובה לבשל לטגן קודם מעט הבשר ..חצי טיגון
|
|
|
8. המתוקים של המגזר ליהודים מוכרים את הישן לא טרי ולאחיהם את הט
צ , |
אכלתי בעכו איכס מלא |
|
(30.01.18) |
| |