אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
המופלטה הכי טובה בעולם
ארז קומרובסקי
פורסם: 16.04.17, 18:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 260 תגובות ב-119 דיונים
31. אך אפשר
גד   (17.04.17)
לאכול את הגועל נפש הזה? מאכל חנפנות מרוקאי.

נשלח מהאייפאד שלי
32. למה תמיד שפים מתיימרים ללמד את כולם משהו שאין להם מושג בו...
(17.04.17)
גם קארין גורן עם הקובנה... תתאמנו ואז.
33. כן , העצבים
לני   (17.04.17)
34. שרלה תקפוץ להתנפח , ותזכרו , זה בחינם אז לוקחים
לני   (17.04.17)
35. סורי ארז, זו חיה אחרת.... כל הרעיון של מופלטה הוא העיבוד
חגית   (17.04.17)
לבצק דק מאוד, כמעט שקוף
36. מאיפה אני יביא גהי(הומו)?
קובי   (17.04.17)
37. בן אדם מכין בצק מטוגן וכמה תגובות גזעניות נכתבות...חחחח
אבי   (17.04.17)
38. מסוכן לבריאות
(17.04.17)
39. נראה כמו ערימת חרא.
כ'כ ,   ג/ק   (17.04.17)
40. נראה כמו מלאווח
סעידה   (17.04.17)

41. לא מבין את ההבדל בין חמאה מומסת למזוקקת
יוד ודי   (17.04.17)
מישהו יכול להסביר ?
42. תגובת שרת התרבות
טים תם   (17.04.17)
שיכנוז, עם שם משפחה כזה, איליטה גנטית, לקחה לך, סיבוני, את פאר היצירה העדתית שלך. שרת הגזענות, מה התגובה ?
43. סע לתורכיה
מחכים לך   (17.04.17)
44. גם מירי צ׳כוב רגב
למשל   (17.04.17)
45. ממתיי אשכנזי מלמד מרקואים להכין מופלטה ? וזו ממש לא !
(17.04.17)
46. זו בכלל לא מופלטה ויותר קרובה ל..מלוח ! לא הוא שילמד אותנו !
(17.04.17)

47. ממתיי מלוח שכזה היא מופלטה ? סתם כתבת פרסומת רחוקה מהאמת
(17.04.17)

48. זה נקרא מלוואי מלשון מגולגל במרוקאית וזה סוג של מופלאטה
THKI   (17.04.17)
לא המצאת כלום,רק שהמלוואי האמיתי מושקע יותר ,
49. תמשיך לגדל עשבים
משה   (17.04.17)
את הלאפה הזו תאכל אתה . בשביל להבין מה זה מופלטה אמיתי אתה מוזמן אלינו למימונה. במחשבה שנייה לא ...
50. בסה"כ מדובר במלאווח
שלומי   (17.04.17)
רק שהמרוקאים והתימנים מתחרים ביניהם מי שם יותר שמן ועם של מי מגיעים יותר מהר לטיפול נמרץ
51. לא נוגע, זה רעל לגוף
אבי   (17.04.17)
52. אשכנזי מלמד אותנו להכין מופלטה?!
אליהו   (17.04.17)
ויקומו המלפפונים על הגנן, כך זה נראה
53. מה הקשר בין קומורובסקי למופלטה ?????
יוני   (17.04.17)
54. המופלטה צריכה להיות דקה
ענת   (17.04.17)
דקה כמעט כמו נייר, זאת לא מופלטה , זה מלואח.
55. גם אופים ומטגנים, בחג וגם עוסקים בחמץ בפסח.
העיקר הכיפה...   (16.04.17)
לא מבינים שום דבר ממה שכתוב בפרוש בתורה....
ובשביל מה?
כדי לאכול קמח לבן, שמן, וטונה של סוכר.
56. זה לא מהקורס של אוכל מרוקאי, זה מהקורס של אוכל טעים
(17.04.17)
57. 10 שניות
דליה טל ,   נהרייה   (17.04.17)
עוד 10 שניות בהן כמעט הצטערתי שאני טבעונית ואל תגידו לי שאפשר לעשות את זה עם מרגרינה, כי במילא לא אטרח.
58. מאיפה הקמח למרוקאים בצאת פסח?
החנויות לא פתוחות   (17.04.17)
59. כמה שנאת חינם על מתכון אחד.
מעכב חמצון   (17.04.17)
אף אחד לא לקח לסבתא סעידה שום דבר.
תתפלאו, אבל לאשכנזים מותר להכין גם אוכל בהשראה מרוקאית או אחרת.
למזרחים מותר להכין אוכל בהשראה אשכנזית
60. כמה טוב יהיה כאן אם במקום מופלטה ילמדו את המרוקאיים איך לא
לייצר עבריינים   (17.04.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה