אוכל  מדורים  חדשות האוכל
רן שמואלי: "הקהל הישראלי הפך להיות קמצן"
תיקי גולן
פורסם: 17.06.17, 09:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 504 תגובות ב-370 דיונים
31. אם להעביר לך סכום לא הגיוני
חב   (16.06.17)
עבור חתחת עוף, זה קמצנות, אז כן אני קמצן
32. רן שמואלי נהניתי לקרוא כל מילה. רואים שאתה מקצוען.
סיגל ,   מרכז   (16.06.17)
מבין השורות ניתן להבין כי עברת לא מעט, אולם הדבר גרם להתמקצעות. אתה בעל רעיונות מקוריים והתפיסה הקולינרית הישראלית נכונה מאד, כפי שתיארת אותה. בהחלט אגיע לשרונה לפקוד את הדוכן של חומר הגלם הכי פופולארי שקיים ונשמע שזה הולך להיות טעים טעים. מאחלת לך בהצלחה גדולה ואכן מי שעובד קשה, מצליח. כל הכבוד וישר כוח.
דרך אגב, כל כך נכון ההסבר שלך לגבי הישראלי שמוכן לשלם עבור חו"ל, סמארטפונים וכל מיני גאדג'טים, ולא עבור ארוחה ראויה..
33. במסעדות עם כוכבי מישלן
oh-da   (16.06.17)
יש עסקיות צהריים של 39 יורו ואתה מקבל ראשונה-עיקרית-קינוח, ואלו ארוחות שהשקיעו בהן מחשבה, זמן ויחס לכל מנה (תבדקו לדוגמה - לה דאם דה פיק בפריז) בארץ אתה משלם על מנת פסטה 70 ש"ח, ועושים לך טובה שנותנים לך כמה עלים של סלט בתור 'מנה ראשונה במחיר העיקרית'.
אז כנראה שבגלל זה אנשים מסתפקים בהמבורגר לצהריים עם בקבוק מים מהמשרד וסופש קצר בחו"ל עם ארוחה מפנקת.
34. מהיום רן שמואלי יקרה השף הבכיין
אחד   (16.06.17)
35. לא קמצן , חסכן. וקצת חכם
ישראל   (16.06.17)
לקח זמן להרבה ישראלים להבין שמפלצנות לא יוצאים שבעים אבל יוצאים עם חור גדול בכיס. אנחנו רוצים תמורה להון שאתם גובים מכולנו במסעדות. תמורה במחיר, תמורה בגודל המנה , תמורה בטעם. נגמרה החגיגה.
36. אנחנו לא קמצנים
דני   (16.06.17)
פשוט נמאס לנו שעושקים אותנו במחיר מפוצץ
עבור אוכל בצלחת יטב לשפים לו יתחשבו בכיסו של הצרכן
ולא ידרשו מחיר מופרז שבינו לבין העלות והרווח הסביר אין קשר בכלל
37. הייתי בא אם היית משתמש בתרנגולות אורגניות וגם משלם בכיף
(16.06.17)
התרנגולות הרגילות על הפנים גם אם לא מקבלות בימינו אנטיביוטיקה והורמונים. שהרי האוכל עדיין מגידול מרוסס וגם תנאי הגידול לא משהו והתרנגולות לא יוצאות מהלולים לשמש ולחצר ירוקה
38. אחרי ה-3 חודשים הרצה,ועוד 9 חודשים של כמות קטנה של סועדים-
זה יסגר.עוף בגריל ,   שלם עולה 40 שח....   (16.06.17)
במעדניות אחרות. וחצי עוף "במרינדה" = אם יבקש עליו 80-100 ש"ח = לא יתפוס, כי גם אלו שיש להם כסף יבינו ששוחטים אותם.
39. קמצנים?!?!?!?
אחד שאכפת לו   (16.06.17)
שיא החוצפה לקרוא לישראלים קמצנים. לתקוע ארוחות בוקר עם תג מחיר של 200 שח בטענה שיש סיפור מאחור זה עושק! מי שבא לו לבזבז וטעים לו שיבושם לו, רק שהוא כנראה לא ״קמצן״...... השאר, ההגיוניים, השורדים, הקמצנים שרוצים להתפנק ״נאלצים״ להיות יצירתיים ולחפש חלופות המחירים נורמליים.... למה שאתה, ״הגביר״ הגדול, לא תפתח את שעריך ותפריטך, תן לאותם ״קמצנים״ את ההזדמנות לאכול אוכל טוב ולא במחירי קריעה! ואז נראה אותך, מרויח פחות וממשיך להוציא הון תועפות על הארוחות שאתה אוכל. חלום שלי שתגיב על הטוקבק הזה...... בינתיים אני אהנה לי מארוחה ישראלית טובה וזולה בפיתה.
40. קמצנים? קמצנים?? המסעדות בארץ יקרות בלי שום אמת מידה והאוכל
מוטי   (16.06.17)
בינוני במקרה הטוב.
41. לא קמצן , נמאס לו להיות פראיר...
ישראלי   (16.06.17)
42. במדינה שהעלות המחיה מין הגבוהים בעולם , האזרח מנהל כלכלת בית
רוב   (16.06.17)
43. לא נכנס למסעדות בארץ נקודה
(16.06.17)
כשהכרטיס טיסה זול יותר מנסיעה ברכבת בארץ אז אני מעדיף לטוס לאירופה כל חודש
44. רק פלפל עם סלט והמון טחינה.
שוקי   (16.06.17)
45. רק פלפל עם סלט והמון טחינה.
שוקי   (16.06.17)
46. אין הצדקה למחירים במסעדות
ג'נין   (16.06.17)
עפים על עצמם עם מנות מניאטוריות במחירים הזויים ואח"כ מתפלאים איך העסק קורס.
47. לא קמצנים, פשוט עניים
(16.06.17)
ככה זה כשמשלמים הון על דלק, על רכב, על דיור, על מזון, על בילויים, על הכול והשכר נמוך... הכסף נגמר לאט לאט, הכסף של ההורים נגמר לאט לאט ואז שוקעת המציאות שהחיים בזבל.
48. אהבתי בעיקר המשפט האחרון שאין עתיד בלי חקלאות
ronit   (16.06.17)
49. לכו תחפשו פאיירים
(16.06.17)
שיקחו משכנתא בשביל ארוחת ערב.
50. חוצפן! התמחור במסעדות בארץ הוא פשוט שוד!!!
פראיירים לא מתים   (16.06.17)
51. כל הכסף הולך למשכנתא ענקית או לשכירות
בסופר אפילו ,   קונים פחות   (16.06.17)
52. לא קמצנים - פשוט נמאס חנו מסביצה, טרטר ורביולי
(16.06.17)
53. מעדיפים כשרות יותר נקי ופחות חששות
(16.06.17)
54. בקרוב הדולר אפילו יורד לשקל למה לשלם יותר הכי כיף לחיות בזול
הכל ב שקל/דולר   (16.06.17)
55. אין שום סיבה טובה
אני   (16.06.17)
למחירים שגובים פה במסעדות!!!!
רן שמואלי הוא בסה״כ טבח!!! ובעיניו מי שלא מוכן לשלם
הרבה הוא קמצן!!! אתה מתבלבל אדון שמואלי! אנחנו פשוט לא
פריארים ואתה חמדן!!! אך, אנחנו גם אשמים , לשלם ארוחת בוקר
במסעדה 50 , 60 ש״ח זה גזל!!! העלות היא אולי 12 ש״ח !!! פה במדינה רוצים
להרוויח מאות אחוזים !!! הגיעה העת להחרים אותם!
56. זה בגלל שכל פלצן שיודע לעשות משהוא יותר מחביתה
אבי מהגליל   (16.06.17)
תוקע מחירים כאילו הציבור פראייר.אני ער למה שקורה בענף המזון מכוח הקמת קונדטוריה ע"י בני שהוא מייצר עוגות ברמה גבוה.וגם מכך שאני הולך לפחות פעמיים בשבוע למסעדה טובה,ועוד 4 פעמים בשבוע אוכל בחוץ.ואני אומר לך הציבור לא קמצן.(אם כי יש פה ושם כאלה שכל הזמן מחפשים איפה אפשר לחסוך,כמו למשל לחלק חביתה אחת משתי ביצים לשתי חביתות יחיד)
57. יופי של ראיון, מעמיק ולעניין, ועם אדם מקצועי ורציני
שיהיה בהצלחה ,   מגיע לו   (16.06.17)
58. את הארוחה הטובה ביותר אכלתי
נגה ,   ירושלים   (16.06.17)
במסעדת הכובש בהתנחלות אלוני ממרא.
טעים למרות הכשרות.
59. סליחה שמידת הבזבזנות שלנו לא עומדת בסטנדרטים שלך
המסביר   (16.06.17)
אגב, אני תמיד הייתי קמצן ככל שזה נוגע לאכילה במסעדות. לא השתניתי מהבחינה הזו. ועוד אגב, חלק מהסיבות בהפיכתי לטבעוני נעוצות בצמצום היכולת של יצרני המזון לעשות עלי סיבוב (וכפועל יוצא גם על התרנגולות האומללות, אבל זה רק בונוס).
60. בירה במנקיז באילת 32 עד 38 ש״ח יותר יקר מטוקיו
מיואש   (16.06.17)
אדיוט תייר שמגיע לארץ !!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה