אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: סלט לחם קייצי
ארז קומרובסקי
פורסם: 30.07.17, 19:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-28 דיונים
1. ארז..באמת!!!!
zigi   (30.07.17)
2. לא בריא, מגעיל
ברז   (30.07.17)
3. יצא חריף
בני   (30.07.17)
4. קוראים לזה "פטוש" !
ס.נ   (30.07.17)
אווי איזה זכרונות ילדות אתה מעורר :) הסלט הטעים והכייפי הזה היה מנה אהובה שאכלנו בבית אמא גם עם לחם טרי .מעלה נשכחות נעימים וטעימים
5. רחמנא לצינן!!! מה זה סלט תימני ???
רק דוד יהיה טוב   (31.07.17)
6. סבא שלי היה העוזר של מלך מרוקו (אישי מקצועי)
מחטט לו באף   (31.07.17)
7. ארז
מירי   (31.07.17)
הצליח לך .הכי אוכל לט׳ באב .העגבניות תמר מושלמות עכשיו . דורות גדלו על ארוחת ערב כזו בחודש אב . קליל . קצוץ מעט פלפל חריף יקפיץ את המנה
8.  סליחה
מירי   (31.07.17)
12 פלפל חריף ???? נסחפת
9. אני אגיד לכם מה הבעיה שלי עם זה
(31.07.17)
1. הטבעת הנצחית הזאת על היד שלו שאיתה הוא מערבב את הכול בידיים
2. ההתנשמויות הקולניות שלו
3. הכול בידיים. מערבב עם הידיים, אוכל עם הידיים
4. הסלט הזה, שנראה כאילו מישהו הקיא בתוכו

שבוע טוב
10. נראה טוב!!
רון ,   תל אביב   (31.07.17)
איך בא לי כזה סלט
11. ארז,
(31.07.17)
אתה נורא נחמד כשאתה מחקה משהו שכבר קיים משמן... זהו סלט פנצנלה איטלקי או פטוש לבנוני אבל למה השעועית הירוקה לא מבושלת? מי יכול לאכול שעועית ירוקה לא מבושלת? זה לא בריא בכלל? אתה לא ידעת את זה? חייבים לבשל שעועית ירוקה במים רותחים ועם הרבה מחל יחסית אז נשאר לה הצבע הירוק היפה אבל היא מתרככת בבישולץ ואפשר להכניס אותה לקערת מי קרח כדי שהבישול שלה יפסק אז היא גם נישארת ירוקה יפה אבל לא לבשל זה אסור! זה מרעיל! ואפילו שהוא שעועית יפנית קוריאנית תאיילנדית או פרסית... חייבים לבשל. וחוץ מזה אתה יכול לעשות מלחם גם קניידאלאך טעימים ולאכול אותם עם רוטב בשר טעים וסלט ירוק. לוקחים לחם קצת ישן וחותכים אותו לקוביות קטנות שופכים עליו חלב רותח או מים רותחים - אם רוצים לאכול כשר - ומשהים לספיגה. מוסיפים לזה די הרבה בצל קצוץ מטוגן היטב, ביצים טריות פטרוזיליה קצוצה קטן, אגוז מוסקט טחון מלח ופלפל שחור או לבן ומערבבים היטב. משהים במקרר לשעה ומרתיחים מים בסיר גדול עם מלח. כשהמים רותחים מורידים את האש ומוציאים את "בצק" הלחם מהמקרר, מכינים כדורי קניידאלאך בגודל של כדור גולף ומבשלים על אש נמוכה עד שהכדורים צפים למעלה ועוד 4-5 דקות מגשים עם רוטב טעים איזה שרוצים וסלט, או שניצל או פרוסות צלי בשר בקר ובתיאבון, ילדים גם אוהבים את זה.
12. במקור מתכון טוסקני לסלט עם לחם ישן
לחם ישן   (31.07.17)
תודה די לי בסלט וסטייק ליד
13. אולי תן לפחות קרדיט לאיטלקים שהמציאו את הפנצנלה?!
פתאום עלה לו רעיון ,   של סלט מוכר וידוע   (31.07.17)
מזכיר את ה"שף" א. שני, ש"המציא" את הפוקצ'ה.
14. עוד פעם עם הטבעת הזו? מגעיל ומסוכן לבריאות
(31.07.17)
15. פעם אספנו לחם יבש להאכיל את החמורים, היום מכינים מזה פנצנלה
(31.07.17)
מי דואג לחמורים ?
16. סלט נפלא אשמור לחג הפסח....
(31.07.17)
17. לא משנה מה רק לא אוכל כל שהוא מעירקים הקניבלים אוכל בהמות
שייה   (31.07.17)
18. נראה פשוט רע
(31.07.17)
19. כמה דוחה
טילדי ,   המרכז   (31.07.17)
מאיפה הביטחון הזה לערבב , לקצוץ, למעוך הכל בידיים ולחשוב שכל המביטים בך יחשקו בגועל הזה?
לא יזיק לך קצת אסטטיקה והגיינה בבישול.
איזה פלצנות לעשות מנה כזאת ולהביא אותה לעיתון.

כנראה החיים בכפר והשקט הפסטורלי לא רק בריא הוא גם משבש את המוח.
20. מעולה
אסתר   (01.08.17)
הכנתי היה מעולה תודה לל ארז
21. ארז קומרובסקי
ישראלי   (31.07.17)
כל סלט פנצלנה עדיף לערבב עם הידיים כדי שכל החומרים התאחדו והלחם יספוד אותם. וזו בטח לא הפעם הראשונה שכל אלה שנגעלו ראו את האמא שלהם מערבבת בידיים. כל הכבוד ארז!!!!!
22. בקיצור סלט פאתוש
(01.08.17)
23. ל 17 מצטרף אליך גם בעקבות הכתבות השליליות .וביקורת מ.הבריאות
גנדי   (31.07.17)
24. איככ כל הטבחים שבוחשים עם הידיים המטונפות, עם טבעת ועם שערות
(31.07.17)
של אהרוני...גועל
25. תגובה לטילדי מס 19
דוד   (31.07.17)
איזו הבנה נהדרת וביטאת זאת נפלא. תפסיקו להראות את הסתמיות הזו את הפלצן הזה. ואין יותר גרוע מזה שנעשה הכל בידיים. הכי שנוא עלי , לכן לעולם אינני אוכל במסעדות . לכו ברחוב אבן גבירול במסעדות צעירות אוכלות סלטים. ישבתי עם חבר וראיתי איך עובד מטבח סודני ממלא את בר הסלטים בסלט חדש ורוקן עם היד מהכלי לתוך בר הסלטים, לו ראיתם איזה טינופת היתה מתחת לציפורנים שלו. התלוננתי אצל הבוס שכעס עלי ואמר: לא יכול להיות אולי לא ראיתי טוב.
26. ״סיליימה״ טריפולטאית קלאסית ,הזכויות שמורות לאמא היקרה שלי.
רון   (01.08.17)
27. ארז והלחם
ציפי   (01.08.17)
בשביל לא לתת לתרנגולות חצי כיכר לחם צריך להוסיף ים של מוצרים ללחם כדי לא לזרוק אותו
28. מה זה סלט לחם קייצי? הסלט קייצי או הלחם קייצי ?
(01.08.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה