אוכל  מדורים  מתכונים
מה עושים עם קרואסונים שאיבדו מטריותם?
עופר בן נתן
פורסם: 30.07.17, 10:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-41 דיונים
1. הרי טיפ נוסף......
(30.07.17)
אני מבין שיש לכבודו מאפייה, אבל המלצתי הנה לא לקנות מאפים (ולחם) מלכתחילה......בסופו של דבר מדובר באותה גברת בשינוי אדרת שזה בעצם סוכר.
2. אוי רעיון נהדר!
(30.07.17)
3. 1/2 כוס אגוזי פקאן לקרואסון אחד?
(30.07.17)
פקאנים עולים כ-100 שקל לק"ג......מארז פטל טרי קטנטן כ-30 שקל וגם הקפוא לא זול
4. חוכמה קטנה להוסיף 1000 קלוריות שיהיה טעים
טומי תל אביב ,   כבר אין על מה לכתוב   (30.07.17)
5. הנה תשובה שפוייה לשאלה
תומר   (30.07.17)
שמים בזבל וקונים חדש . יותר זול מכל הפתרונות המוצעים. ולכל הדתיים (שלא פתחו דף גמרא בחיים שלהם) זה מותר מבחינה הלכתית.
6. אפשר לאפות כמה דקות בטוסטר-אובן - יוצא כמו חדש
לצי   (30.07.17)
להוסיף תוספות אפשר גם עם קרואסון טרי...
7. ואם כבר מתכונים מפוצצי קלוריות...
יוסי ,   מרכז   (30.07.17)
נניח שאני אתאמץ... ואקריב את הדיאטה ואת כלי הדם שלי על פצצת הקלוריות הזאת. השעון שלי, וגם התנור, מבינים דקות. אני מניח שגם השעון בתנור של הקונדיטור. מה רע ב"אופים את הקרואסון בתנור שחומם מראש... במשך כ- 12 דקות"? אמנם "1/5 שעה" נשמע יותר פלצני, אבל בהחלט לא יותר מקצועי...
8. אני שם במקפיא מוציא שם במיקרו 30 שניות
אני   (30.07.17)
בלי לבלבל את המוח
9. קרואסונים יבשים ?
רפי ב. ,   תל אביב צפון   (30.07.17)
כל המצרכים הכבודים הללו ? בשביל קרואסון ישן ????
10. להוסיף ''חט על פשע".....
אתי   (30.07.17)
לא מספיק קלוריות יש בקוראסון, צריך עוד להוסיף לו סירופ סוכר=ים קלוריות???!!!!
לא תודה.....
מה שנשאר, בד''כ נותנת לציפורים/חתולים, ונגמר הסיפור.
11. רשת מוכרת וגדולה בצבעי שחור ואדום מוכרים קוראסונים יבשים
(30.07.17)
12. נדיר קרואסון נורמלי בארץ
אדם   (30.07.17)
13. כל כך הרבה עבודה כבר עדיף לזרוק ולקנות טרי
אני   (30.07.17)
14. עוד רעיון : לשים באינפוזיה סירופ סוכר עם מי ורדים
ובמקביל להזריק חמאה ,   מזוקקת לאבי העורקים   (30.07.17)
15. אצלנו בקפה לא זורקים כלום אפילו לא שאריות, ממחזרים את הכול
עובד ברשת בתי מאפה ,   תל אביב   (30.07.17)
16. אם כבר חייבים- תקנו בצק עלים עם חמאה (לא מרגרינה) ותעשו בבית
(30.07.17)
כל דבר עדיף מהמוצר התעשייתי הזול שמפוצץ בשומן טרנס נוראי
17. מה עם קרואסון מלוח? שמים גבינה צהובה חזקה או נקניק, או שניהם
(30.07.17)
18. איזה סטארט-אפ,להסיף דברים שגם אם נשים נעל עבשה זה יהיה טעים
השף הרושף   (30.07.17)
מה המתכונים האלו קשורים לקרואסון מיום אתמול ,אלה מתכונים (נו לא ממש מתכונים,אבל ניחא) לשידרוג קרואסון באשר הוא. יש לכם קרואסון מאתמול שימו אותו לכמה דקות בתנור או טוסטר אובן , שימו קצת חמאה וריבה טובה ובא לציון ובולנג'ריה גואל
19. 3 דקות בטוסטר ולאכול
שמריהו מבין   (30.07.17)
כמו חדש, בלי כל הטררם.
20. מי שכתב את הפוסט הזה הוא הזוי פשוט מטו טם
לפעמים עדיף לא לכתוב   (30.07.17)
21. איזה רעיון נפלא ויצירתי לטבול מאפה מאתמול בסירופ סוכר .....
(30.07.17)
22. עדיף לזרוק
אריק   (30.07.17)
ככ הרבה עבודה
23. פטנט גאוני לקרואסון ישן
לילי   (30.07.17)
שופכים על הקרואסון מי סוכר, מצפים בסוכריות קופצות, טובלים בדבש חם וזורקים לפח.
הקרואסון כבר לא טרי?תזרקו לפח. לא יעזור כלום.רק המחשבה שאני אוכלת קרואסון פג תוקף מוציאה לי את התיאבון.
24. במאפיה שעבדתי היינו עושים כדורי שוקולד
אחד שיודע   (30.07.17)
טוחנים, מוסיפים ממרח שוקולד, מי סוכר, פיקסססס
25. זה בא עם תור
דינה   (30.07.17)
לניתוח מעקפים?
26. נשמע כמו להכין מרק מאבן
:-)   (30.07.17)
רק להוסיף ירקות, בשר, תבלינים...
טוב שיש גם קוראסון במתכון :-)
27. קרואסון ישן תמיד בא טוב עם רטטוי ושאורמה ! הכי טעים
מישלן ,   מגרש צמיגים   (30.07.17)
28. אבא שלי אבא שלו היה העוזר של מלך מרוקו הצמוד
מריח לו את הגרביים   (31.07.17)
29. 100 גר חמאה בתוך קוראסון ישן. יש לכם את זה ביותר שמן ?
טלי   (31.07.17)
30. כשיש קרואסון יבש אני תמיד מכין איזה כמה סטייקים טובים על האש
ברבי קיו   (31.07.17)
מה עם הקרואסונים היבשים ? אהה, אתם אני מדליק את המנגל
תגובות נוספות
חזרה לכתבה