אוכל  מדורים  חדשות האוכל
מסעדות שכדאי להכיר באזור שפלת יהודה
לין לוי
פורסם: 02.08.17, 18:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 135 תגובות ב-63 דיונים
31. שימו לב אם אינכם כשרים אין לכם בכלל סיכוי לשרוד
סוזי   (03.08.17)
תוך שנה תסגרו ותעבדו את כל כספכם. בדוק!
32. אזור מדהים ביופיו. מסעדות יקרות מדי. אלטרנטיבה ? פיקניק מתחת
עזרא   (03.08.17)
א
33. כשר עם תעודה זה ביזבוז כסף ותמיכה בשחיתות
אריק   (03.08.17)
34. כרמים לא מה שהיתה פעם
נדב   (03.08.17)
היתה אחת המסעדות הטובות בארץ. הכל טעים ובמחירים סבירים. הכל השתנה בשנה האחרונה. אולי שף חדש. הבנתי מהמלצרית שנאלצת לאחרונה לספוג הרבה ריקושטים שהשף שומר שבת אז בשישי שבת האוכל לא אכיל אבל גם באמצע השבוע לא טעים. מרוב שאהבתי לאכול שם בעבר, נתתי למסעדה 5 (!) צ'אנסים בשנה האחרונה. בכל אחד מהם הגישו אוכל לא טעים עד לא טרי ואפילו פעמיים רקוב (קצפת מסריחה בקינוח). 5 פעמים יותר מדי. וזה אחרי הרבה פעמים שאכלתי שם עד סוף 2016 שתמיד נהניתי ותמיד היה טעים. לצערי הרב לא ממליץ להתקרב למקום. במקביל לירידה באיכות מתחת למסעדה רגילה, הם גם "עדכנו" את המחירים והקטינו את המנות. מצחיק לקרוא על ה"שינוי המבורך" (ציטוט מהכתבה הפרסומית) של עידוד תרבות היין (אלכוהוליזם) השינוי בעיקר מבורך כי מסעדות מרוויחות יותר מיין מאשר מהארוחה. שיהיה להם בהצלחה ואם מישהו שומע שיום אחד הם יחזרו לגדולתם, יחזירו את התפריט של 2016, את המחירים והאיכות אני אשמח לבוא שוב.
35. רוב המקומות יקרים
מיקו   (03.08.17)
אני מניח שטעם זה עיניין אישי,ותלוי בכל אחד ואחת. אבל המחירים שרשומים כאן הם גבוהים בכל קנה מידה.חבית ירק בפיתה 43 שקל? סנדוויץ' חביתה ב27? וזה רק על קצה המזלגכי נראה לי שהכל יקר .למה לעשוק?אי אפשר להרוויח כסף בלי לקרוע את הציבור?
36.  לא כשר או ללא תעודה , מחוץ לתחום !!! אני יהודי
Aj   (03.08.17)
37. מסעדת כרמים ממש לא מומלצת
שמרית   (03.08.17)
הינו במסעדה ומאד התאכזבנו. אוכל הוא אומנם שאלה של טעם אבל כשרוב הסועדים שהזמינו מנות שונות לא מרוצים זה אומר משהו
38. כמה פופאי אכלתי אצל ורדה בצבא
יהויכין ,   יהופיץ   (03.08.17)
לא הייתה נסיעה לדרום בלי עצירה לסנדוויץ המופלא הזה
39. 43 שח לפיתה עם חביתת ירק ? טעיתם .
פולי   (03.08.17)
40. האמת היא שהמקומות הביתיים הם די על הפנים
(03.08.17)
אירוח נחמד,לבבי וחם אבל האוכל בד"כ בינוני במקרה הטוב ומתומחר מסעדה
41. אלמלא הייתי גר באזור הייתי בטוח שמדובר על טוסקנה
ששון   (03.08.17)
42. אין דבר כזה כשר בלי תעודה
שימי   (03.08.17)
או שיש תעודה וזה כשר או שלא אם אין תעודה אני לא יאכל שם אף אחד לא יודע מה באמת הם שמים באוכל
43. טיפ: איך יודעים שמסעדה נקיה
מסעדן ותיק   (03.08.17)
יש הכרח לשמור על סטריליות, כשמציעים תפריט ללא גלוטן. לכן בררו על תפריט ללא גלוטן, ושמרו על עצמכם.
44. האיזור יפה האוכל טרי .והעיקר אין אוכל מידי עירקי.ואו מסעדה .
יוכי   (03.08.17)
עירקית .שהכל אצלם פסול. נגוע..
45. בשישי בצהריים בשמש במרכז תל אביב על קפה
אוהב לשבת   (03.08.17)
ומאפה. כמו מלך. שעה של תענוג. ב 23 שקל !
46. ואתה חושב שאתה יודע מה שמים לך במקום עם תעודת כשרות.......
יורם ,   שפלה   (03.08.17)
"אתה יושן בעמידה" רק מקום שבעלו רוצה לשמור כשרות יהיה כשר
ואלף משגיחי כשרות לא יעזרו
47. מפה עם ציון המקומות היתה עוזרת מאד
אבירם   (03.08.17)
48. ממש לא עושים חשק המקומות האלה
עמי   (03.08.17)
הרוב זה דוכנים ארעיים בלי מטבח מאחורה ובינינו - הכל נראה קצת צ'וקומוקו. יכול להיות שהם מוציאים אוכל טעים, אבל המחירים גבוהים מדי וחבל שאתם משתפים עם זה פעולה
49. לסיכום הכתבה....
לילית   (03.08.17)
יקר, לא כשר (הכי טוב) והכי חשוב,
צאו לטייל, יש לנו ארץ נעדרת
50. אני יוצא משדרות לאילת...אף1 מהמסעדות
אפילו לא בדרך שלי   (03.08.17)
51. כתבות לתל אביבים בלבד! תוציאו ת'אף
מהבועה שלכם...פרזיט   (03.08.17)
52. יש פה קטגוריית כשרות חדשה ולא ברורה
שומר כשרות   (03.08.17)
כשר עם תעודה זה ברור. כשר בלי תעודה אומר שמי שרוצה צריך לסמוך על הצהרת בעל המקום. אבל זה משאיר אותנו עם השאלה מה זה עכשיו "כשר" סתם? יש לו תעודה? אין לו תעודה? בעבר כשכתבו כשר התכוונו שיש למקום תעודת כשרות. אבל עכשיו שיש את שתי האופציות האחרות זה קצת מבלבל.
53. הפאגניזם מתמודד עם בעיות קשות
דורון ,   שרון   (03.08.17)
מה אומר על כך היושב במרומים?
54. אוכל אופייני לעירקים בשם עירקיזיב או עירקינוס אסור לפספס ...
ספי.משעל.ראפעל.   (03.08.17)
לאלה שרוצים להתאבד.
55. באיזור אין יישוב ערבי/עירקי כך שאין פחד מהגיינה.או מוצרים מה
גודוביץ מ.ק.צרעה.   (03.08.17)
56. זה בארץ ?? אני רק יודע איפה זה כרם התימנים
רק דוד   (04.08.17)
המרק של שמשון ודליה חג'בי
57. באותו הכבף תסעו לאיטליה, תהנו הרבה יותר
עמי   (05.08.17)
58. עושים חשבון
אוכל בשביל לחיות   (05.08.17)
אחרי הצפיה בכתבה על האוכל בבתי המלון יצא לי החשק מאכילה בחוץ בכלל.
59. תעודת כשרות=כאן שילמנו בשחור לאיזה עאלק משגיח
הבחור ההוא   (04.08.17)
הכי טוב זה השגחה פרטית בלי תשלום בשחור ובלי מימון רבנים מושחתים
60. הכי חשוב שבאיזור אין מסעדה עירקית מחמת ההגיינה.מצרכים מהשטחי
נעמן הוטרינר.   (05.08.17)
מהרשות הפלסטינאית .מבשר פיגולים.פגומים ופסולים.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה