|
1. דבר ראשון שקונה בחו"ל בסופר ובשווקים
חבל שלא גדל יותר בא |
|
|
(11.08.17) |
|
|
|
2. מה זה ? לנו העירקים לא מתאים רק בשר ושוב בשר שמביאים מהרשות
מנשה נאוי(נוי) |
|
|
(11.08.17) |
אנחנו קניבלים?
|
|
|
3. האם יש גירסה טבעונית, ללא שמנת מתוקה? חלב סויה אולי? תודה
|
|
|
4. אפשר תחליף לשמנת המתוקה? אפשר ממתיק במקום הסוכר?
|
|
|
5. קלפותי דיאטטי ומתאים לציליאקים
4 ביצים 75 גר. קמח רגיל או 60 גר. קורנפלור {לציליארים} 6 כפות סוכר , אני משתמשת בסוכרלוז נוזלי 150 מל. גיל 350 מל. חלב אפשר להוסיף וניל, או טעם אחר לעקרבב בצים+סוכר +גיל+חלב+קמח בבלינדר לחתוך את הפירות {תפוחי עץ,מישמיש,פירות יער,אגסים, וכו. לסדר אותם בכל ימשומן ,ולשפוך בעדינות את הבלילה על הפירות.
אני אופה בטוסטר אובן 160 מעלות במשך 35-40 דקות.
|
|
|
|
|
7. אני מפשירה ואוכלת עם כפית ישר כמו שזה מקסימום מוסיפה סוכר
|
|
|
8. פריטטה מתוקה זה מה שזה
|
|
|
9. יש תחליף בלי שמנת, סוכר או ביצים
זה נקרא אויר. המרקם קצת שונה...
|
|
|
10. אומה ישראלית נאלחת ברברית לא לא תגיע לשפע קולינארי שלנו
|
|
|
אנשים יקרים.למה לדבר באלימות.מה קורה.כל נושא חייב להיות סיבה להתלהמות.תרגיעו.שנה טובה
|
|
|
12. האם אפשר להחליף את השמנת מתוקה בשמנת צמחית?
ע"מ להפוך את הקינוח לפרווה..
|
|
|
13. יש כאן אנשים שמדברים לא לעניין ולא במקום. הפסד שלהם
מן הסתם גם בחיים הם לא קלים, חבל.
|
|
|
14. מתכון מהמם. תודה
אמונה ben yakov |
|
|
(13.01.22) |
|
|
|
האם זה יוצא כמו עוגה או כמו תבשיל כפי שיצא לי.טעים מאד אבל לא נאה להגשה
|
|
|
16. מרקם
איילת , |
מודיעין |
|
(16.11.23) |
האם המרקם כזה "מושי"? זה בסדר? כאילו לא אפוי. זה הרעיון?
| |