אוכל  מדורים  צמחוני וטבעוני
כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי
ננה שרייר
פורסם: 09.08.17, 08:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 80 תגובות ב-49 דיונים
1. השחמה
מירי   (09.08.17)
2. בשבוע הבא : איך לחמם כובנה של רינה מרגרינה
רק דוד   (09.08.17)
לא צריך פרופיסורה כדי להכין את המאכל הזה לא צריך להיות מדען חוקר בנס"א קצת יותר רצינות !!! תתחילו לעבוד !!
3. "מלח אטלנטי" - מה לאוקינוס האטלנטי ולגיאורגיה?!
קצת גיאוגרפיה בבקשה!   (09.08.17)
4. אולי די כבר עם המילים "מתכון מנצח" ?
ישראלי ,   דרום   (09.08.17)
תהיו קצת מקוריים. כל שבוע יש עשרות "מתכונים מנצחים". כל לחם עם מרגרינה הפך להיות "מתכון מנצח". אין סתם מתכון למשהו טעים ?
5. איך מכינים ביצה קשה?
אאא   (09.08.17)
6. תתחילו לעבוד ברצינות !!!! זה מטבח עשיר מאוד !!!
דוד גחנון ביצה   (09.08.17)
יש להם מבחר של מנות כבש ובקר
7. ynet מתחיל להימאס עם על הכותרות המפוצצות והכתבות הדביליות
עובר למעריב בייייייי   (09.08.17)
8. לא הבנתי מה גיאורגי במתכון הזה!
(09.08.17)
9. ממש לא מבינים את המתכון, קשה מאוד
אורנה   (09.08.17)
האם אתם חושבים שאנחנו מטומטמים
10. מה בדיוק גיאורגי בזה? כולה תפוחי אדמה בתנור
השף הרושף   (09.08.17)
11. גיאורגי/גרוזיני. האוכל שלהם זהב משיני זהב .ושערות גרוזיניות
(09.08.17)
תזונתיים .
12. אוכל גרוזיני כמו קינדר במקום הפתעה שן זהב של טבח גרוזיני שנפ
ביג'ו קאקא שוילי .   (09.08.17)
13. מבית אבא? למה אמא לא בישלה?
דני   (09.08.17)
14. בחיים תפו"א לא משחים בתנור ב-30 דקות! בחיים לא!
דני בשלני ,   צפון קוריאה   (09.08.17)
קישקוש פרסומי של מישהו של עמד במטבח בחיים.
15. איך הגיאורגים עושים פרוסת לחם עם גבינה לבנה - מתכון אותנטי
רמי ,   ירושלים   (09.08.17)
לוקחים פרוסת לחם, מורחים גבינה לבנה, מוסיפים זעטר מלמעלה (למיטיבי לכת בלבד)
עזבו, עדיף שתלכו למסעדה גיאורגית רק שם יודעים לעשות את זה נכון
16. שמן מלח פפריקה וזעתר? זה מתכון תגידו זה רציני?
חיים ,   מרכז   (09.08.17)
17. איך הופכים את המתכון לגרוזיני באמת ?
אחד   (09.08.17)
שותים כמה כוסיות צ'צ'ה תוך כדי הכנה. ואז הכול יראה לכם גרוזיני , גם הטירמיסו יהיה דומה לחצ'פורי
18. לא אוכל אוכל גרוזיני למרות ההפתעה לשן זהב של טבח גרוזיני שנפ
שמיר זעתר   (09.08.17)
19. בשבוע הבא בעזרת השם מתכון של פירה עם בצל מטוגן
. מ ה זה החרטא הזה ?   (09.08.17)
בשבוע הבא בעזרת השם ביצה עין עם זעתר כורכום בשמן ופלפל שחור ומלח בצהוב . בשבוע הבא בעזרת השם טוסט צהובה בולגרית עם נגיעות זיתים
20. בגיאורגיה לה היו משתמשים בזעתר ולא בשמן זית
בוריס   (09.08.17)
מאיפה מתכונים אלו?לא זכור לי דברים כאלה מגיאורגיה ואני יותר מבוגר מננוצ'קה.
21. יאללה, תגידו בסגנון גרוזיני, גיאורגי זה נשמע מתוחכם מדי
אלכס ,   דרום   (09.08.17)
איזה מצחיק שגרוזיה שלא החליפה את השם פתאום בעברית הפכה לגיאורגיה
22. ומה גאורגיאני במתכון ?
(09.08.17)
23. דווקא ציפיתי שיחתכו את תפוחי האדמה לריבועים
מאוכזב   (09.08.17)
24. בהתבוננות על האוכל מזכיר גם אוכל עירקי מגעיל מגללים של חיה .
יותם   (09.08.17)
25. איך מוכנים בחצי שעה? איזה תנור יש לכם? תנו המלצה
(09.08.17)
אצלי לוקח פי שלוש ועל חום של 200-220 מעלות ולא 180.
26. 30 דקות לא מספיקות להכנת תפוח אדמה. הוא יהיה לכם עדיין לא
סרגיי   (09.08.17)
מוכן בפנים, שלא נדבר על השחמה.. וממתי קצת פפריקה מעושנת שמן זית וזעתר הפך את המתכון הסופר בסיסיהזה והסופר נפוץ לגאורגי? מה בדיוק גאורגי בו? אני מכין דומה כבר 20 שנה.. עכשיו מגלים לי שזה גאורגי?
27. מה גאורגי בזה?
אלכס ,   בת ים   (09.08.17)
28. איזה בולשיט
בועז   (09.08.17)
29. לא גאורגיה. סתם פרסומת לננה
ניסיון לפרסומת סמויי   (09.08.17)
30. הקטע של לתבל בעשבי תיבול יבשים לפני האפיה פשוט לא נכון.
dk   (09.08.17)
הם מאבדים את כל הארומה והטעם ונשארת אבקה יבשה.
מתבלים בדברים כאלה לאחר האפיה, כאשר תפוחי האדמה חמים עדיין. תנסו ותראו איזה הבדל...
אותו דבר כמו איזה קצב ידוען באתר הזה שמתבל בטייקים בשום לפני צליה על פחמים. מה שמקבלים זה שום שרוף ובשר לא טעים...מתבלים לאחר הצליה בשום (טרי או מעט מבושל), לימון, שמן זית, חומץ טוב וכולי...
אבל העיקר זה התארים שה"שפים" האלה לוקחים לעצמם ולא מבינים דברים בסיסיים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה