|
1. טיגון בשמן צריך לחלוף מהעולם
|
|
|
2. רק שאלה אפשר עם קמח חומוס ?
|
|
|
3. להגיש עם לאסי עושה את זה הרבה יותר טעים
|
|
|
4. תמונת זוועה של משהו בלתי מזוהה!
מטוגן בקמצנות, קצת יותר צבע לפקורס לא יזיק, הם לא צריכים להיות חיוורים כאלה, אז אולי יהיה גם חשק להכין את המתכון הזה ואם יושרה לי לישאול את כבודו מה זה קמח בסן (צ'נהדאל)? יש לזה אולי גם שם בעברית שנדע כשהולכים לקנות מה לבקש? כי לא כל אחד יודע מה זה וממה זה עשוי ומי שיודע את זה גם לא צריך את המתכון שלך כי הוא יודע להכין את הפקורס לבד! ובאשר לתרד: משאירים את הגבעול שלו על העלה? בדרך כלל מורידים את הגבעול מהעלה. קצת עבודה אבל משתלם. ועוד עצה קטנה: להישתמש במי סודה מוגזים ולא בסתם מים. עושה את התערובת יותר פריכה וטעימה בסוף אחרי הטיגון. ועוד משהו חשוב ביותר מהיא הטמפרטורה של השמן? עדיף 180מעלות זה האופטימאלי. ועוד משהו קטן: בשביןל מה לחלוט את התרד? הוא במילא "נופל" בזמן הטיגון מהחום של השמן אז פעמיים עבודה? אחרי חליטה הוא מוציא יותר מים אז צריך גם לסחוט אותו.
|
|
|
5. מתכון של פופאיי ההודי.
|
|
|
6. איך מייבשים את העלים בקלות?
|
|
|
תשיגו את המתכון של הצבעה ההודית של צפרה. לא החרטה הלא בריאה הזאת...
|
|
|
8. מתכון מעולה. מטבח טבעוני במיטבו
|
|
|
9. יופי אכלתם תרד "בריא" כמות השמן
|
|
|
10. טִבעוֹנִי? עם כל השמן הנשאב וה 100 מ"ג נתרן בכל אחד? שום דבר
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(26.08.17) |
טִבעוֹנִי? עם כל השמן הנשאב וה 100 מ"ג נתרן בכל אחד? שום דבר להתגאות בו...
|
|
|
11. תביאו מתכון לצ'אטני מתאים
| |