אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו כאן מה זה בשר איכותי"
יהודה נהר
פורסם: 11.08.17, 12:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 369 תגובות ב-192 דיונים
31. איזה מזל שייש את "לימוזין" עד אז לא אכלנו בשר איכותי...
חושבים שהשמש זורחת ,   להם מהתחת....   (11.08.17)
32. יש עוד דרך ארוכה
יוסי קדוש ,   פתח תקוה   (11.08.17)
יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו כאן שלפרות יש רגש ותחושה ושגם להן מגיע לחיות.
יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו כאן שפרות ובעלי חיים בכלל הם לא סחורה.
33. טריפה כמינהג הגויים בקרוב מדינת הלכה כולם מישרים קו
(11.08.17)
34. מחדות הסכין-אבל תוקפנות לא מבין
טל   (11.08.17)
טבעונים תוקפניים? מי משתמש בסכין להרוג פה חסרי ישע? אתה והחבר הרוצח שלך!!! לא טבעונים- אלא אתם שניכם! תתבישו!! ן
35. שום בשר לא מצדיק עינויים אכזריים של בעלי חיים.
פינטו   (11.08.17)
שום בשר לא מצדיק עינויים אכזריים של בעלי חיים.
36. כל הכבוד בעבודה קשה יצרתם יש מאין
אילן   (11.08.17)
מקריאת חלק מהתגובות אני נדהם לגלות מחדש את החלק הצדקני בעמנו המופלא.
הלוואי והיו עוד כמה כאלה שקמים בבוקר ועושים מעשה.
נכון הם מפרנסים יפה את שתי המשפחות המורחבות אך הכל מעמל כפיהם. לא לקחו דבר ולא קיבלו מתנות.
בשר זו שאלה של טעם וריח לא מתאים לכל אחד. אין חובת כניסה למסעדה.
למה ללכלך למה להצהיב?
ישר כח אמיר ורמי.
37. בשר בינוני. סטיק בטופולופומפו הוא 2 רמות מעל
אכזבה   (11.08.17)
בשר אנמי, מקום המוני. לא טעים ולא איכותי...
38. האדסון מסעדה.
רותי   (11.08.17)
איך אפשר לומר שזאת מסעדה מובחרת. הייתי פעמיים בה בפעם הראשונה רק אני והנכדה הקאנו את נשמתנו. בפעם השניה בערך אחרי חודשיים נפלנו אני ועוד 2 ילדים וזוג חברים וקעיבלנו הרעלת

קיבה ואנחנו אוכלים הרבה בחוץ.ר


39. מחיר מופקע באמת. לא שווה את התמורה.
אמיר   (11.08.17)
סביר, טוב, בסדר גמור. אבל מחיר ? שגעון גדלות. לא נכנס יותר בחיים. פרגיות 100 שקל? כל מסעדה מזרחית זה טוב יותר טעים יותר וזול יותר. אנטריקוט - ממש לא מיושן בצורה מקצועית. סמי בכיכר בחדרה אנטריקוט הרבה יותר טעים עם מליון סלטים ויותר זול.
40. כתבתות.כאלו מחזקות את.החלטחה להפסיק לאכול בשר
בשר זה לא מוצר זו חי   (11.08.17)
41. איכות לא אחידה, שירות חובבני
אפרים   (11.08.17)
די הימור שם. כסף, כמו בכל בית הימורים, יילקח ע"י הבית. באשר לבשר, זה כבר סיפור אחר. לפעמים הבשר טוב, לפעמים אחרת. לפעמים נעשה כפי שהתבקש, לפעמים אחרת (" תחזיר, תחזיר לגריל ונעשה לך אותו עוד קצת"). מקצועי? לאו דוקא. ככה זה בארץ? ממש לא. כמו בארגנטינה, תלוי איפה
42. לא כצעקתה. דבר ראשון התיישבו בשמורת טבע
שי   (11.08.17)
היית אצלם כמה וכמה פעמים. בהתחלה הם לא ידעו אפילו באופן תיאורטי מה זה בשר טוב. לא היה להם. עכשיו, זה ענין של מזל. פעם טוב ופעם לא. עוד לא זכיתי לאכול אצלם נתח משובח באמת. הקצב שלי, במרחק בקו אוירי של כשלושה קמ מלימוזין, מחזיק נתחים הרבה יותר טובים. ואם הנתח לא טוב, הוא מציין זאת.
43. המסעדה הכי טובה היא
אטה ,   עמק יזרעאל   (11.08.17)
אסדו בר שבקיבות אלונים.
44. האם השחיטה כשרה
דויד   (11.08.17)
האם השחיטה כשרה
המסעדה אני יודע שלא
45. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה רבה
אמנון   (11.08.17)
46. לא מכנות החיות האלה? אבל שיט, אני
אוהב אותן mid-rear   (11.08.17)
47. יש קשר ישיר בין צריכת מוצרים מהחי לסרטן
שי   (11.08.17)
יש כבר הרבה מחקרים שמוכיחים את זה כאשר הכי מפורסם זה מחקר סין
48. יישר כח
חן   (11.08.17)
ללא ספק המסעדה עם הבשר האיכותי והטעים ביותר שניתן להשיג בישראל היום, ובמחיר הטוב ביותר ביחס לתמורה. תענוג במקום החדש, כמה רמות מעל הקודם. תודה ליזמים על החזון והביצוע הבלתי מתפשר. ישר כח ואמן שיהיו עוד כמותכם
49. תמשיך להזיל ריר, אין פלא, אתה מכיר את האיכות שלכם.
יקי ,   חדרה   (11.08.17)
50. אוכל גרוע, מחירים בשמים, לא חוזר בחיים.
נהללי   (11.08.17)
51. מה עם אלוהים שאמר לך לא לעבוד בשבת ?
אבי   (11.08.17)
זה לא שאלה של כשרות .תלמד מהמוסלמים והנוצרים איך שהם שומרים את החוקים שלהם
52. יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו מה זה מחיר סביר
ניצן   (11.08.17)
53. גברים לדוגמה
(11.08.17)
יזמים, מקצוענים, אנשי משפחה.
לראות ולקנא
54. ynet למה אתם לא שמים תגובות של טבעונים?
הבנתי באיזה צד אתם.   (11.08.17)
55. חבל שלא כתבתם כמה עולה מנת בשר ובכלל מחירים
דודי   (11.08.17)
כדי לאכול בלימוזין חייבים לקחת משכנתא המחירים מרקעים לשמים כולל המנות הראשונות טעים מאוד אבל מסעדה של פלצנים או של עשירים בלבד וחבל
56. 20 שנה לפחות שלא אכלתי
כרמלה   (11.08.17)
בשר טעים. הכל נורא, אנשים מצפים מבשר להיות רך, זה המדד שלהם לטעם, אז הפסקתי לאכול בשר. לפני שנה אכלתי סטייק בקר מצויין במסעדה יוקרתית בוילנא, הם מגדלים את הבקר שלהם בעצמם. היה טעים, מקום מקסים, אנשים שמבינים ולא מתפלצנים. 80₪ לארוחת ערב מדהימה. אז לא אלך למסעדות כאן, אחסוך את הכסף ואסע אחת לשנה לוילנא
57. כשרות זה פשע
לא כשרים? מצויין!!   (11.08.17)
58. המסעדה מושקעת ,הנוף אלוהי ,הבשר לא משהו
קרניבור אמיתי ,   עמק יזרעאל   (11.08.17)
בקושי ציון 6 בסולם של 1-10
59. תרבחו ותסעדו....עכשיו לכו לקרוא על מחלה שנקראת
מריבל   (11.08.17)
גאוט GOUT
60. זה בסדר, לא מבינים פה באיכות באופן כללי, לא רק באוכל
(11.08.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה