אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו כאן מה זה בשר איכותי"
יהודה נהר
פורסם: 11.08.17, 12:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 369 תגובות ב-192 דיונים
61. כתובת
אלון   (11.08.17)
למה לא מצויין כתובת בכתבה
62. משפחת מורד מרמת ישי , מפרגנת לצוות לימוזין
אבי מורד   (11.08.17)
משפחת מורד דינה ואבי מברכים את הבעלים וצוות העובדים המסורים של לימוזין , היינו איתכם שנים רבות , תודה על כל מה שקיבלנו עד כה , וגם על מה שנקבל בעתיד !!!
63. רק 3 מילים אחרי כתבה כזאת: טפו טפו טפו
(11.08.17)
כמה עין הרע המראיין עושה. רק שלילה אצלו.
64. האמת שלא יודעת איך הם שוחטים ואוכלים את הפרות שהם מגדלים
אביבית הבלונדינית   (11.08.17)
לדעתי זה קשה מאוד לאדם עם רגשות. שלא תבינו אני אוכלת בשר אבל יש הבדל בין לקנות באיטליז לבין לשחוט את הפרה שאתה מגדל ומכיר ולמכור את בשרה. כנראה שיש בזה הרבה כסף.
65. סטייק בארץ הוא רק טוב יחסית לארץ
Xx   (11.08.17)
66. לרמי ואמיר-בהצלחה במקום החדש
צביקה בצלי ,   הרצליה   (11.08.17)
מגיע ללימוזין כל חדשיים מתל אביב/הרצליה כ-20 שנים קונה ומקפיא.
בשר משובח במחירים סבירים.
תמשיכו כך וד'ש לסמי-אוהבים צביקה ודורית
67. שקרנים
אבי   (11.08.17)
אין להם שום עדר,הם קונים את הבשר מסוחרים...(זערורה מריינה)...
68. מה זה ''קצבייה''?
אבשלום חום   (11.08.17)
המונח הוא אטליז.
69. תענוג של מקום. ארץ תפארת
(11.08.17)
70. לא מצאתי בשום מקום בארץ בשר כמו בארגנטינה
דודו   (11.08.17)
לא יודע למה, הבשר פה לא מתקרב לבשר שם.
71. למה אין מחירים
גד   (11.08.17)
72. כיף לקרוא על אנשים שלוקחים את המקצוע ברצינות ועם הרבה כבוד
למוצר וללקוח ,   זה לא מובן מאליו   (11.08.17)
כן יירבו מקומות כאלה, שהרף רק יעלה.
73.  תאכלו בדרא"פ ונדבר
אבי   (12.08.17)



74. מיט בר בת״א הכי טובה
אמיר   (11.08.17)
75. מחירי בשר בארץ חזיריים
א   (12.08.17)
הפריירים קונים הם גם ימשיכו לעלות
76. מקום איכותי אבל יקר מאוד.אי אפשר להביא משפחה
סועד לשעבר   (11.08.17)
77. פעם אחת לקחתי מהם סטייקים לעשות על האש...
צחי   (11.08.17)
יצאו לי סוליות של ריבוק. כנראה נתח גרוע, אבל זה לא משנה כי אני לא חוזר לשם...
78. סטייק בסופר עולה 150₪ זה רק לעשירון העליון.
אוכל כרעיים   (12.08.17)
שלא לדבר על מסעדה שהשמטתם את המחירים
79. עד שלא תגיעו לארגנטינה
אור   (12.08.17)
לא תטעמו בשר טוב
80. אכלתי בלימוזין לפני כמה שנים,היה חלש ביותר
מצוזקה גיו   (11.08.17)
81. שימו לב מה כתוב: עם אפס ידע בנושא הם פתחו קצביה
ישראלי   (12.08.17)
זה הסיפור של ישראל: שרלטנות , שרלטנות ועוד פעם שרלטנות = אפס מקצוענות
82. לא תמיד מוצלח
יעקב   (12.08.17)
אכלתי מס פעמים
לא תמיד הבשר מוצח.
במבנה החדש אקוסטיקה גרוע רעש איום.
83. מיטשוס- מסעדת בשר הטובה ביותר
שלומי   (12.08.17)
מסעדת הבשר הטובה ביותר שאכלתי בישראל היא מיטשוס
בשדה אליעזר ובקצרין.
נהנה כל פעם מחדש.
איכות הבשר מוקפד והשרות מדהים
84. כשיפסיקו להזריק מים לבשר בארץ אולי נוכל בשר
יוסי צפון   (12.08.17)
85. "מדובר פה במוצר מזון, זה לא נושא של רגש"
Berlier   (12.08.17)
How psycopatic and sick must one be to define living creatures as Food Products???
someone like him will murder a human being without any problem.
86. עדיין לא טעמתי בארץ סטייק שמתקרב ברמתו
שי   (12.08.17)
לכל מסעדה ממוצעת בארהב או באירופה. הגדולה של הבשר אינה קשורה לשף אלא לאיכותו .
87. ברמה אחרת לגמרי. כבוד לעמק.
דרור   (12.08.17)
88. איזה יופי שאנשים עושים את מה שמרגש אותם
עידן   (12.08.17)
89. שלא יודעים עדיף לשתוק ולא להשמיץ
רונן   (12.08.17)
90. קסם בעמק
שלומי   (12.08.17)
מסעדה שבה היחס ללקוח (סכום.כסאות.צלחות .מיזוג.שירות.שירותים)ברמה שדואגת להזכיר לך שההשקעה פה היא חסרת תקדים.וכמובן האוכל שנראה כמו יצירת אומנות וטעים כמו שבלוטות הטעם מתענגות אחרי כל ביס.ובסופו של דבר הכבוד שמקבל כל אורח במסעדה.חבילה של קסם בעמק
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה