אוכל  מדורים  חדשות האוכל
עוף בגריל שכדאי להכיר: טרנד הרוטיסרי חוזר לצלחת
לין לוי ותיקי גולן
פורסם: 07.10.17, 08:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 319 תגובות ב-194 דיונים
91. יש בעיה - כל המרינות למניהן מלאות בסוכר ומלח !! אני סכרתי ו
ח ,   צפון   (07.10.17)
אני סכרתי ולצערי לא יכול לאכול את העופות האלה משום שמוצפים במרינדות עם סוכר (שבחלקו בכלל סוכר תעשייתי גרוע ביותר) כדי שיראו יפה- הסוכר מתקרמל יחד עם השומן ובהחלט נראה יפה. אבל אנחנו לצערי חלק שהולך וגדל באוכלוסיה ואף אחד לא מציע מוצרים ללא סוכר כולל קינוחים. רוב המרינדות האלה הם פשוט רעל ,בפרט אלה הקנויות.
92. רוצחים
שרמוטות   (08.10.17)
93. עוף זה יצור חי !
יאמי   (07.10.17)
ובגלל זה הוא כל כך טעים
94. למה עוף כן ואדם לא?
אדושם   (07.10.17)
95. בסך הכול עוף בגריל על מה כל המהומה , אפשר לקנות בכל סופר
(07.10.17)
96. לא אוכל חיות,אבל מבין שקשה לשנות הרגלים של אלפי שנים
רן, ,   ירושלים   (07.10.17)
בינינו,אלה חיות שאוהבים ,לא אוכלים אותן .
מי שלא דתי , שיסביר לי מה שונה עגל מחתול , כלב או קוף ???
משנת 2000 בערך אין צורך לאכול חיות ,כי יש הכל בצמחוני וטבעוני .
אבל שוב,לצערי קשה לשנות הרגלים של אלפי שנים ברגע.
לדעתי , תוך 20 או 30 שנה מעל 50% מתושבי כדור הארץ יהיו צמחונים או טבעונים
97. איפה דארלינג מכיכר רבין??
אחד רעב   (07.10.17)
98. עוף זה אמא
(07.10.17)
99. התכוונת - אפרוח בגריל
מר סרטני   (07.10.17)
מפוצץ הורמוני גדילה מסרטנים
100. טבעונות זה רצח!
(07.10.17)
הטבעונים מתעלמים בקלות מהנזק העצום שהם גורמים לחיות השדה.
הרי הם אמורים להיות האנשים הכי מוסריים וקדושים בעולם
אז איך זה יכול להיות שלא אכפת להם שהתזונה שלהם
מובילה למוות האכזרי של מיליארדי חיות שדה כל שנה?
התשובה מאוד פשוטה.
זה לא משרת את האג'נדה שלהם.
מבחינתם שחיות השדה ימשיכו לסבול ולמות בייסורים במספרים עצומים
העיקר שהם ימשיכו להתחסד ולהטיף מוסר בשיא הצביעות
לכל מי שהוא לא טבעוני.
101. קוקוריקו פצצה
רובי   (07.10.17)
102. קוקוריקו של רן שמואלי מעולה
רוני   (07.10.17)
אכלתי שם לא מזמן והיה פגז . טעים ממש ומנות נדיבות מאוד
103. פחחח מחירים הזויים ! חזירים נמאסתם !!!!
פשיטת רגל   (07.10.17)
104. כשאני שומע מסעדה של השף אני יודע שיעלה הרבה
תמיר   (07.10.17)
105. ״דופקים סיבוב״ ! ? פעם כתבות כתבו עיתונאים, כיום
גודמן ,   ים   (07.10.17)
אפילו על תרנגולות בגריל כותבים ״מומחים״ בסגנון ״מאוד מיוחד״ .
106. תשלמו יא פראיירים
שאול עופיומי   (07.10.17)
עוף במחיר של סטייק
107. יקר
השף   (07.10.17)
יחסית לעוף המחירים ממש יקרים
108. כבש שלם ב 80 שח
הכלכלן   (07.10.17)
מה קורה?למה יקר ככה?
109. מה עם טרנד המשאית שעליה תנור צליית עופות? כמו זו שבצפון הארץ
עוף צלוי על משאית   (07.10.17)
110. מחירי המנות הזויים, אבל אין למסעדות ברירה...
רן ,   פתח תקווה   (07.10.17)
עלויות התפעול של מסעדות בארץ הן פשוט הזויות, הרשויות השונות פשוט קורעות את העסקים וגם דמי השכירות מטורפים. למי שרוצה לשרוד שתי אופציות - 1. מחירים נמוכים מאוד (סטייל המסעדה או קינג ג'ורג') ואז עושים מחזור גבוה יותר, מה שמאפשר לעסק להתגלגל, 2. מחירים גבוהים, כדי לעמוד בעלויות המטורפות.
סביר להניח ששף או מסעדן בעל שם לא ילך על אופציה מספר 1 (להוציא מן הכלל את מושיק רוט, שהתחבר לרשת 8), כי אז זה יפגע במוניטין שלו.
שכירות של מסעדה במקום טוב בתל אביב יכולה להגיע ל-30 עד 40 אלך שקלים בחודש, תנסו להרוויח כסף עם קנס חודשי כזה...
111. מה שווה כל הרוטיסרי אם בסוף זה אותו עוף-מוטציה מהסופר בטעם
של אסלה?   (07.10.17)
112. מי קונה רבע קוף ב-30 שקל?
דורון ,   חולון   (08.10.17)
יקר רצח. נו... מה הפלא? בשר זה רצח.
113. עדיף חזירים על האש
לגלגכצצ   (07.10.17)
114. רבע עוף 58 ש"ח???מחיר של חזירות
א   (07.10.17)
הלקוחות נשחטים ביחד עם עוף
115. עוף זה רצח
וגם להצביע ביבי   (07.10.17)
116. עוף בגריל ..25 30 ש"ח אבל רוטיסרי אוווו זה כבר משהו אחר 80
ג'וני לקרדה   (07.10.17)
117. במה לרוע
יונתן ,   תל אביב   (07.10.17)
בסופו של דבר, זה לאכול נבלה רקובה ומתובלת. התיבול מחפה על הגועל נפש.
וכמה שבועות לפני, זאת היתה חיה עם נשמה, עם עיינים ולב ורצון לחיות, מלאה בפחד, כאובה, שעברה התעללות ורצח ללא רחמים, ללא צל אנוש ללא חמלה.
118. רבע עוף 58 ש"ח ...לך חפש...
איתי   (07.10.17)
119. רק 3 מחוץ למדינת ת"א
(07.10.17)
120. גועל נפש, לפחות אל תציגו את תמונות החיות שרצחו
(08.10.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה