|
91. יש בעיה - כל המרינות למניהן מלאות בסוכר ומלח !! אני סכרתי ו
אני סכרתי ולצערי לא יכול לאכול את העופות האלה משום שמוצפים במרינדות עם סוכר (שבחלקו בכלל סוכר תעשייתי גרוע ביותר) כדי שיראו יפה- הסוכר מתקרמל יחד עם השומן ובהחלט נראה יפה. אבל אנחנו לצערי חלק שהולך וגדל באוכלוסיה ואף אחד לא מציע מוצרים ללא סוכר כולל קינוחים. רוב המרינדות האלה הם פשוט רעל ,בפרט אלה הקנויות.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
95. בסך הכול עוף בגריל על מה כל המהומה , אפשר לקנות בכל סופר
|
|
|
96. לא אוכל חיות,אבל מבין שקשה לשנות הרגלים של אלפי שנים
בינינו,אלה חיות שאוהבים ,לא אוכלים אותן . מי שלא דתי , שיסביר לי מה שונה עגל מחתול , כלב או קוף ??? משנת 2000 בערך אין צורך לאכול חיות ,כי יש הכל בצמחוני וטבעוני . אבל שוב,לצערי קשה לשנות הרגלים של אלפי שנים ברגע. לדעתי , תוך 20 או 30 שנה מעל 50% מתושבי כדור הארץ יהיו צמחונים או טבעונים
|
|
|
97. איפה דארלינג מכיכר רבין??
|
|
|
|
|
99. התכוונת - אפרוח בגריל
מפוצץ הורמוני גדילה מסרטנים
|
|
|
הטבעונים מתעלמים בקלות מהנזק העצום שהם גורמים לחיות השדה. הרי הם אמורים להיות האנשים הכי מוסריים וקדושים בעולם אז איך זה יכול להיות שלא אכפת להם שהתזונה שלהם מובילה למוות האכזרי של מיליארדי חיות שדה כל שנה? התשובה מאוד פשוטה. זה לא משרת את האג'נדה שלהם. מבחינתם שחיות השדה ימשיכו לסבול ולמות בייסורים במספרים עצומים העיקר שהם ימשיכו להתחסד ולהטיף מוסר בשיא הצביעות לכל מי שהוא לא טבעוני.
|
|
|
|
|
102. קוקוריקו של רן שמואלי מעולה
אכלתי שם לא מזמן והיה פגז . טעים ממש ומנות נדיבות מאוד
|
|
|
103. פחחח מחירים הזויים ! חזירים נמאסתם !!!!
|
|
|
104. כשאני שומע מסעדה של השף אני יודע שיעלה הרבה
|
|
|
105. ״דופקים סיבוב״ ! ? פעם כתבות כתבו עיתונאים, כיום
אפילו על תרנגולות בגריל כותבים ״מומחים״ בסגנון ״מאוד מיוחד״ .
|
|
|
|
|
יחסית לעוף המחירים ממש יקרים
|
|
|
|
|
109. מה עם טרנד המשאית שעליה תנור צליית עופות? כמו זו שבצפון הארץ
עוף צלוי על משאית |
|
|
(07.10.17) |
|
|
|
110. מחירי המנות הזויים, אבל אין למסעדות ברירה...
רן , |
פתח תקווה |
|
(07.10.17) |
עלויות התפעול של מסעדות בארץ הן פשוט הזויות, הרשויות השונות פשוט קורעות את העסקים וגם דמי השכירות מטורפים. למי שרוצה לשרוד שתי אופציות - 1. מחירים נמוכים מאוד (סטייל המסעדה או קינג ג'ורג') ואז עושים מחזור גבוה יותר, מה שמאפשר לעסק להתגלגל, 2. מחירים גבוהים, כדי לעמוד בעלויות המטורפות. סביר להניח ששף או מסעדן בעל שם לא ילך על אופציה מספר 1 (להוציא מן הכלל את מושיק רוט, שהתחבר לרשת 8), כי אז זה יפגע במוניטין שלו. שכירות של מסעדה במקום טוב בתל אביב יכולה להגיע ל-30 עד 40 אלך שקלים בחודש, תנסו להרוויח כסף עם קנס חודשי כזה...
|
|
|
111. מה שווה כל הרוטיסרי אם בסוף זה אותו עוף-מוטציה מהסופר בטעם
|
|
|
112. מי קונה רבע קוף ב-30 שקל?
יקר רצח. נו... מה הפלא? בשר זה רצח.
|
|
|
|
|
114. רבע עוף 58 ש"ח???מחיר של חזירות
הלקוחות נשחטים ביחד עם עוף
|
|
|
115. עוף זה רצח
וגם להצביע ביבי |
|
|
(07.10.17) |
|
|
|
116. עוף בגריל ..25 30 ש"ח אבל רוטיסרי אוווו זה כבר משהו אחר 80
|
|
|
117. במה לרוע
יונתן , |
תל אביב |
|
(07.10.17) |
בסופו של דבר, זה לאכול נבלה רקובה ומתובלת. התיבול מחפה על הגועל נפש. וכמה שבועות לפני, זאת היתה חיה עם נשמה, עם עיינים ולב ורצון לחיות, מלאה בפחד, כאובה, שעברה התעללות ורצח ללא רחמים, ללא צל אנוש ללא חמלה.
|
|
|
118. רבע עוף 58 ש"ח ...לך חפש...
|
|
|
119. רק 3 מחוץ למדינת ת"א
|
|
|
120. גועל נפש, לפחות אל תציגו את תמונות החיות שרצחו
| |