אוכל  מדורים  חדשות האוכל
יונתן רושפלד סוגר את המסעדה שלו בתל אביב
תיקי גולן
פורסם: 10.10.17, 13:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 500 תגובות ב-323 דיונים
31. עדיף שיעבור לכשרות ! הבן אדם סגר יותר מאשר פתח
ברוך   (10.10.17)
32. לוס אנטיפטוס
בשלנית   (10.10.17)
בלה בלה בלה ודוב מתפוצץ הבלון הנפוח. תנסה תפריט המורכב מאנושיות, סימפטיה, פרגון ואוכל בגובה העיניים וכן גם כשר. אתה מוזמן אלי לטעום גורמה כשר.
33. כל קוצץ סלטים ומטגן חביתות הוא עכשיו "אמן"
עידו ,   הרצליה   (10.10.17)
שיצירת האומנות שלו יורדת אחרי שעתיים בשירותים.
34. פיתה עם חומוס הכי טעים , אעלק "קפטן קארי"
גכד   (10.10.17)
פיתה עם חומוס הכי טעים , אעלק "קפטן קארי"
35. אין הצלחה בארץ הקודש לטומאה . רק אוכל כשר וטעים יצליח
אורן   (10.10.17)
36. לכל המגיביך הקשקשנים אין לכם מושג כמה עולה לתפעל מסעדה הכי פ
ג.ש   (10.10.17)
תשבו 10 דקות עם עט ונייר ותנסו לחשב את עלות השכירות , והשכר , מוצרים , עיצוב , יחסי ציבור ותבינו מדוע המקומות המצליחים הם אלו שמוכרים המבורגר או שווארמה בגלל עלויות תופעות נמוכות משמעותית
37. ה...דרך להלבנת כספים
וכולם מרוויחים   (10.10.17)
38. חלל
דני   (10.10.17)
״בחלל ״שקשה להעניק חוויה אינטימית נער הייתי וגם בגרתי על אמירה כזאת טרם שמעתי ,המחירים חבוב זאת הבעיה לא האינטימיות
39. זה סופו של מי שמאכיל נבלות וטרפות!!!
שי   (10.10.17)
הברכה שורה רק במקום של קדושה!!!
40. רבים עובדים ובקושי ממרוויחים אחרים חוסכים על חשבוניכם
אחד   (10.10.17)
קונים בשר מהשטחים ירקות בעיתיים עובדי מבטח בעייתים ואז אולי קצת מרוויחים אבל אנחנו מפסידים
41. בתשלום כזה למסעדה אפשר להאכיל משפחה שבועיים
פז   (10.10.17)
42. איך אפשר לאכול משהו
כשהפרצוף שלך בסביבה?   (10.10.17)
איש דוחה
43. אני כחילוני רוצה אוכל כשר ועוד הרבה אנשים כמוני!
אבי   (10.10.17)
תפתח כשר במחיר שפוי ותראה ברכה...
44. עם ישראל אוכל כשר,מי שלא מבין זה אוכל אותה
ייבגני   (10.10.17)
אפילו אני מיביןנאת זה
45. העם מעדיף צלחת מלאה עם עשרות סוגי סלטים בעשירית המחיר !
העם אוהב לאכול !!   (10.10.17)
רושפלד,סגירת המסעדה לא קשורה לגמרי להוצאות התפעוליות כי אם היו לך לקוחות הם היו משלמים והיית מכסה את ההוצאות התפעוליות. מה לעשות, עם ישראל אוהב לאכול ומעדיף צלחת מלאה במסעדה מזרחית עם עשרות סוגי סלטים ובעשירית המחיר מאשר אתה וחבריך גובים על דוגמיות ופירורים בצלחת. מסתבר שעם ישראל ממש לא מתרשם מהפוזות,מהפקה פקה,מהאבו עלי ומהרעש והצלצולים שלך ושל חבריך "השפים הדגולים" בתוכניות ריאליטי למינהם ופשוט לא מגיע אליכם.
46. בהצלחה במסעדות הבאות. הלוואי שתצליח ולא יסגרו
דרור   (10.10.17)
47. בסך הכל טבח
גינגי   (10.10.17)
מדהים איך העם הזה נגרא אחרי שטויות בסך הכל אוכל ובסך הכל טבח
שבוע שבוע כמו בצהל
פתאום כל טבח זוכה לכבוד מעל נשיא מדינה
מישהו כבר אמר על אוכל
נכנס מפה יוצא מפה
ומי בכלל רוצה שאנשים זרים ואנונמים יגע לו באוכל
אין פיקוח היכן הם מגרדים
לפני שהם מעורבים בתהליך ההכנה
אז טבח נכבד מקומך במטבח
ותו לא
48. המסעדה נמצאה בחלל שקשה לתת בו את החוויה האינטימית>>>>>
יש לכם את זה ,   בעברית?   (10.10.17)
המסעדה נמצאה בחלל שקשה לתת בו את החוויה האינטימית והמורכבת שאותה ביקש רושפלד להעניק לסועדיו, וכדי לחדד את חווית הבילוי הוחלט על סגירת המסעדה עד למציאת לוקיישן אינטימי יותר, שיאפשר לחבר גם חווית בילוי אחרת, מהודקת יותר לאוכל שמוגש
49. האמת על רושפלד ומסעדות שף
אלדר   (10.10.17)
הוא גאון. והוא גם חלש מאוד ביחסי אנוש (שילוב שאינו נדיר בד"כ).
עזבו את התדמית הטלוויזיונית שלו, הוא באמת אחד השפים שלקח את המטבח הישראלי כמה צעדים לפני כולם וכיוון לרמה בינלאומית גבוהה. למי שבאמת חובב אוכל ומחפש בכל פעם את הריגושים החדשים, המטבח של רושפלד היה אחד הכתובות הבודדות בארץ עבורו.
העולם שלנו נחלק דיכוטומית כמעט בכל תחום צרכני שאנחנו מכירים - אנשים מחפשים את המאוד זול או את המאוד יקר. זה בסדר, כל אחד יכול ורשאי להוציא על מה שבא לו כראות עיניו.
כמות האנשים שמוכנה לשלם על אוכל ברמה הגבוהה לא מספיקה בכדי לקיים את התחום לאורך זמן ולכן מסעדות שף רבות נסגרות. יש שרואים בזה 'תגובה' של הציבור על חזירות של השפים עצמם. (בתכל'ס עוד לא נולד פה שף שנהיה מיליונר מהמסעדות שלו, המרוויחים האמיתיים בתחום חיים בעיקר מתחום הריאליטי והפרסומות. השאר בקושי מצליחים להחזיק מעמד).
מצד שני, יש כאלו שרואים בזה הפסד קולינרי גדול ומקווים שבדרך כזו או אחרת הוא יחזור.
50. "חלל שקשה לתת בו את החוויה האינטימית" החלל השתנה מאז הפתיחה?
דנמרק מחפשת פלצנים   (10.10.17)
51. זה מתחיל להריח כמו הלבנת כספים. מי שפותח מסעדות וסוגר
(10.10.17)
בקצב כזה שוב ושוב ושוב או שלא לומד מהכשלונות של עצמו או שעושה פה משהו מכוון. קשה לי להאמין שהוא כל כך אדיוט.
מה? לא ידעת קודם מה עלויות התפעול??? לא בדקת עם מעצב פנים ואדריכל את "האינטימיות" של המקום? לא בנית תכנית עסקית?
יש פה עוקץ... וליבי על המלצרים, הטבחים, העובדים כולם.
52. לא עושים תוכנית עסקית לפני שפותחים עסק חדש???
(10.10.17)
53. תפתח מסעדה בקרית מלאכי
(10.10.17)
54. קפטן קארי אוכל מגעיל ויקר
אוגוסטוס ,   מרכז   (10.10.17)
אכלנו שם 2 מנות צמחוניות + 2 סלט + 2 שתיה עלה 160 ש"ח.
הטעם היה מזעזע, סלט קטנטן ולא טעים הלאסי היה סביר אבל קטן.
55. לא הולך ביחד
ותיק   (10.10.17)
כנראה שלהיות אמן (במקרה זה שף) לא הולך ביחד עם לנהל עסק.
56. הוא נראה כמו טבח טוב סהכ
מיקו   (10.10.17)
57. חבוב -זה לא העלויות לכמה ירקות את לוקח 65 ש .חושך בקיבה.
חן   (10.10.17)
58. סוגר מסעדה ?שתיסגר נשמתו בתשעה באב זוכרים ??
נתן   (10.10.17)
59. ילך מדחי לדחי השחצן הזחוח הזה
רבי זומא   (10.10.17)
אלוהים משלם בצורה סופר מתוחכמת לאלה שהוא נתן להם הכול אבל שבחרו להתכחש אליו , לדעתי הוא בדרך למטה צלילה ישירה מכה אנושה לאגו
60. ככה זה שמפרסמים תמונות של מסעדה עמוסה ב- ט' באב
(10.10.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה