אוכל  מדורים  חדשות האוכל
מבעלי מסעדה למנקי בתים
תיקי גולן
פורסם: 30.11.17, 09:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 318 תגובות ב-208 דיונים
31. כל הכבוד לזוג השפוי והצנוע.עלו והצליחו בכל מעשיכם.
טלטל ,   חיפה   (30.11.17)
32. ניתן לראות ישר
(30.11.17)
שיש לך עסק עם רוסים שאינם בטלנים ולא מפחדים משום מלאכה. שלא כמו הישראלי המוצא.
33. כל הכבוד!
רוני ,   מרכז   (30.11.17)
34. כל הכבוד אלופים!
(30.11.17)
בלי תרוצים ובלי התבכינות, אמרתם את הדברים כמו שהם. כל עבודה מכבדת את בעליה. בטוח תצליחו בהמשך. כל הכבוד אתם אלופים!
35. מקוה שמנקים יותר טוב מאיך שמבשלים
מנדל ,   תל אביב   (30.11.17)
36. כשר?
יוסי   (30.11.17)
היה כשר או לא?
37. ענף המסעדות לא נמצא בשפל! כולנו נמצאים בשפל! העיקר שהמדינה
דרדסמוח   (30.11.17)
מצאה 19 מליארד עודפים שתשפוך על ההתנחלויות ועל שחיתויות בליכוד במקום בחינוך או שחרור האזרחים מעול המיסים!
38. תותחי על אנשים מדהימים
טל   (30.11.17)
39. מטרידה הכותרת לא הנושא!! ממתי מטריד לעבוד בכבוד? ממתי מטריד
דן ,   תא   (30.11.17)
לקחת את הגורל שלך בידיים?
מטריד שאדם עושה בחירות עבור אחרים! כאשר מפחד ממה יגידו, זה מטריד!
40. הייתי אצלם בטופולינו ובלוקה ולינו, לא ידעתי שסגרו
(30.11.17)
את לוקה ולינו, כואב הלב, אוכל איכותי.
בצעירותי עבדתי בניקיון 3 שנים ודי נהניתי מזה, הכסף היה טוב, אבל לא עוד, צריך לעשות זאת לפרק זמן קצר.
41. נס ציונה
מתי ,   רוזנטל   (30.11.17)
אנשים שנוהגים בכבוד
אלה אנשים הראויים לכל המחמאות שבעולם
אשרי האנשים שתהיה להם הזדמנות לתת להם פרנסה
42. חכו עכשיו למס הכנסה
(30.11.17)
43. מחכים לחזרתכם לירושלים.
ניוקי רומנה   (30.11.17)
פיתחו מקום קטן, לא כשר, לסטודנטים, ולאט לאט המקום יתקדם.
44. כל הכבוד שהם לא מתבטלים בבית ויוצאים לעבוד!
פטריוט   (30.11.17)
הרבה צריכים ללמוד מהם שהם עובדים במה שכביכול הם עבודות מלוכלוכות אבל עושים כסף ובגלל זה הם ירוויחו כסף ויצליחו מאחל לך הם הרבה הצלחה !
45. כל הכבוד
רבקה   (30.11.17)
איך מגיעים אליכם..טלפון בבקשה אין באינטרנט למה?
46. חיים כהן חרטטן, הוא משלם 38 ש"ח לטבח אבל 15000 למנקה?
עובד שלו   (30.11.17)
47.  זוג מדהים וכל הכבוד
(30.11.17)
48. המסעדה בת״א הייתה לא טובה ויקרה בטירוף
איתן   (30.11.17)
בירושלים לא אכלתי, שמעתי שהייתה מצוינת
49. כל הכבוד לזוג הרציני הזה!
איתמר   (30.11.17)
50. הארוחה הכי טובה שלי השנה היתה בלוקה ולינו
מירי   (30.11.17)
כל המנות היו מעולות ומאד נהניתי. אחרי הביקור השני המקום החל להדרדר והיה עצוב לי כי המקום היה ריק וברור היה לאן העסק הולך. אני מקווה שהם יצליחו לפתוח עסק אוכל חדש ואשמח להתארח בו
51. מדהימים, ראוי להערכה ולהערצה
ליאת   (30.11.17)
52. אני מנקה דירות וחדרי מדרגות שנים
מה הבעיה   (30.11.17)
במקביל לעבודה הרגילה שלי.
אחרת מי ישלם בשבילי את המשכנתא והחובות האחרים?? יש איזה ג מדים שבאים בלילה בסתר ומשלמים חובות בשבילך??
53. תעשו ארוחות פרטיות בבתים, אתם הרי מעולים
חני   (30.11.17)
או בבתים של אחרים או בלוקיישן מסויים סטייל eat with
54. גישה בריאה, נתתם לי השראה
מיכל   (30.11.17)
בלי להרגיש קורבן ולראות מה הפסדתם מצד אחד ובלי לנסות לייפות את המציאות ולחלום בהקיץ. פשוט, ענייני ובריא. החיים מזמנים כל מיני אירועים, חיוביים ושליליים והכי חשוב לשמור על עמוד שדרה ולא להיטלטל בין הקצוות גם בהצלחה וגם בכשלון. כל עבודה מכבדת וכל פרנסה שהושגה ביושר היא ראויה. ולתכנן את הצעד הבא כי אתם לא מוותרים על מה שאתם רוצים בלי קשר לגיל זה נפלא
המון הצלחה, למרות שכבר יש לכם, לא?
55. טבח ב38 שקל לשעה? הצחקת אותי
יהודה   (30.11.17)
כל דביל שרק החזיק סכין למריחת חמאה מבקש היום 45 שקל לפחות
56. אני לא שמח לאיד, אבל...
עקיבא   (30.11.17)
מה חשבתם? שתסגרו את המסעדה הכשרה שלכם ותפתחו לא כשר ותצליחו?? אין ברכה במי שמכשיל את הרבים במאכלים אסורים!! תראו שאם תחזרו להיות כשרים ותהיו פתוחים רק בימי חול, אתם תצליחו ובגדול!! בהצלחה!!
57. סוף סוף אנשים שפוים. ישר כח.
Shosh   (30.11.17)
58. כמה אפשר לחרתת?
רון   (30.11.17)
59. האנשים המקסימים מטופולינו שבמחנה יהודה
ק.ר. ,   ירושלים   (30.11.17)
מיד זיתי בתמונות את הזוג ממסעדת טופולינו , מסעדה איטלקית חלבית, שהוגדרה פעם כאחת האיטלקיות הטובות. יום אחד קראתי ב"כל העיר" ביקורת מאד טובה על מסעדת טופולינו שבצידי שוק מחנה יהודה. אני לא מבין גדול באוכל אבל לפעמים נזקקים לזה. הביקורת היללה אותם ובסיומה נכתב שהמסעדה כשרה. למחרת חגגתי עם רעיתי אירוע וסרנו למקום. עוד לא הספקתי להתיישב ומיד בעלת המקום זינקה לעברי, לכשראתה שאני חובש כיפה, וטרחה לומר לי שאין לה תעודת כשרות. הבעיה שהמשגיחים דורשים ממנה לרכוש חסה בדוכן מסוים בשור (קטיף) והיא לא מוכנה לכך. היא אמרה שהכל אצלה חלבי ואין כלל בשר. זה גרם לי לאמונה מאד חזקה שאני יכול לאכול במקום הזה, וכך היה. חגגנו הרבה אירועים בעיקר בארוחות בוקר ויש לנו זוג חברים שבמשך מספר שנים היו אוכלים במקום ארוחת בוקר כל יום שישי גם כשעברו מירושלים למודיעין.
האוכל היה מעולה, המלצרים מקסימים והבעלים-מעל כולם. מאחל להם בהצלחה.
60. התקשורת מטרידה
פנמה   (30.11.17)
אלוואי היו בארץ יותר אנשים כמו הזוג הזה ופחות כמו מי שכתב את הכותרת. אז חיינו קלים ומאושרים יותר!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה