אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ממולאים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פלפלים ממולאים בעשבי תיבול וגבינת עזים
/ מירב ברזילי
ציון גולשים:
(0 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
6 פלפלים קלויים
2 גבעולי תימין
1/2 כפית מלח גס
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
2 כפיות רוטב פסטו
100 גרם גבינת עזים טובה (למשל סנט מור, צאלה או פטה עזים)
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים (אפשר להמיר בפקאן, פיסטוקים, קשיו או כל אגוז אחר שאוהבים)
2 כפות עשבי תיבול קצוצים (אפשרי נענע, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה או כל תבלין אחר)
2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
מערבבים פסטו עם גבינת עזים, אגוזים קצוצים ותבלינים.
ממלאים את הפלפלים הקלויים בתערובת ומפזרים מעל מעט פירורי לחם.
מחממים תנור ל-220 מעלות וצולים את הפלפלים במשך 10 דקות, עד שהגבינה מתחילה להינמס ופירורי הלחם משחימים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©