צ'ורוס הוא מאכל רחוב דרום אמריקאי ממכר. מדובר למעשה באצבעות בצק רבוך (בצק מבושל), מטוגנות ומגולגלות בסוכר וקינמון. בצק רבוך מוכר לנו בהכנת פחזניות אפויות והוא אמור לכלול ביצים. עם זאת, התוצאה הטובה ביותר במקרה של צ'ורוס מתקבלת כשמוותרים לחלוטין על הביצים.
את הצ'ורוס נגיש לצד רוטב שיש בו טוויסט על ממרח ריבת החלב המסורתי שמגיע לצדם בדרך כלל: רוטב מהיר-הכנה של ריבת חלב מתובלת באספרסו (כשהמושחתים מביניכם יכולים להוסיף מעט ליקר). טיפ חשוב: קירור או הקפאה פוגמים באיכותם של הצ'ורוס ולכן יש להכין כמות מדודה לפי הצורך ולאכול רק כשהם חמים וטריים.