אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
לשימוש חד פעמי בלבד! שני צמחוני אוכל צרפתי פטה פטריות טופו סויה מוס שוקולד
צילום: ראובן אילת
מוס שוקולד ומנגו
/ הילה שוורץ ואורי קרן
מוס רך ומלטף, אבל בה בעת עשיר ומרוכז, עם נגיעה מפתיעה של פירות.
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
200 גרם שוקולד מריר איכותי (2 חבילות)
1 מנגו גדול
מיץ מ-1/2 לימון גדול
1/2 פחית קרם קוקוס
אופן ההכנה
חותכים את השוקולד לקוביות וממיסים בסיר כפול על אש קטנה.
כשהשוקולד נמס, מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
טוחנים בבלנדר כמחצית מהמנגו (אפשר יותר) עם מיץ הלימון.
מוסיפים את תערובת השוקולד והקרם מהסיר לבלנדר וטוחנים שוב.
מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק (אם אין לכם לילה עד לארוחה, אפשר להכניס לשעה למקפיא).
הגשה:
בגביעי גלידה או יין, בלוויית פרוסות מנגו טרי.
גיוונים:
אפשר להחליף את המנגו בפירות אחרים, למשל ב-10 תותים וחצי בננה, או בפסיפלורות וכיוצא באלה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©