מוסיפים לתערובת המים והשמרים את הקמח ושמן הזית ולשים את הבצק במיקסר בעזרת וו לישה. תוך כדי לישה מוסיפים מים בהדרגה עד ליצירת בצק חלק והומוגני. בסוף הלישה מוסיפים המלח והזיתים הקצוצים גס.
מניחים את הבצק המוכן בקערה לתפיחה של כשעה בטמפרטורת החדר.
לאחר כשעה מוציאים אויר מהבצק באמצעות רידוד וחותכים עם סכין למשולשים בגודל של כ-100 גרם (אפשר גם כדורים).
מתפיחים שוב את הבצק למשך כשעה, עד להכפלת נפחם, ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות כ-20 דקות.