אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קישוא צלוי בשמש עם גבינת עזים ותימין
/ נעמי אבליוביץ'
ציון גולשים:
(0 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
2 קישואים, פרוסים דק לעיגולים
2 שיני שום, קצוצים דק
1 פלפל חריף, קצוץ דק
מיץ סחוט טרי מ-1 לימון
2-3 כפות שמן זית
מלח ים, לפי הטעם
פלפל גרוס טרי, לפי הטעם
2 כפיות עלי תימין, מופרדים מהגבעול
40 גרם גבינת עזים סנט מור, מפוררת
רוטב צ'ילי חריף
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את עיגולי הקישוא עם שום, פלפל חריף, לימון ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל. משרים את הקישואים בתחמיץ בטמפרטורת החדר 15-30 דקות.
מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ואם משתמשים בתנור, מחממים לחום של 120 מעלות.
מסדרים את הקישואים בשכבה אחידה ויוצקים מעליהם את הרוטב שנותר בקערה. צולים בשמש עד להזהבה או לחילופין בתנור כ-1/2 שעה.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל גבינת עזים מפוררת ועלי תימין, מנקדים בצ'ילי חריף ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©