אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קינמון
צילום: דלית שחם
עוגת קינמון
/ מירי צל דונטי
עוגת קינמון נפלאה ופשוטה להכנה
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים
לציפוי:
1/2 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
לעוגה:
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר
2 ביצים בגודל בינוני
175 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מרססים את התבנית (רצוי תבנית בווריה או בבקה) בתרסיס שמן.
שופכים את הציפוי לתוך התבנית ומנערים כדי לכסות את דפנות והחריצים.
בקערה מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה.
מכניסים את החמאה והסוכר לקערת המיקסר ומעבדים עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת לבנה ותפוחה, כ-10 דקות.
מוסיפים את הביצים אחת-אחת בהדרגה ומערבבים, מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מוסיפים את תערובת הקמח. מרגע הוספת הקמח יש להקפיד לא לערבב יותר מדי, רק עד קבלת בלילה אחידה.
מכניסים את הבלילה לתבנית בזהירות כדי לא לקלקל את הציפוי.
מיישרים את פני העוגה ומפזרים מעט מחומר הציפוי.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160מעלות צלזיוס לכ-35-40 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©