אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פטיפור קוקוס ושוקולד לבן בציפוי שוקולד
צילום: דן פרץ
פטיפור קוקוס ושוקולד לבן בציפוי שוקולד
/ בל קפצן
פטיפורים עשויים מקוקוס ושוקולד לבן ומצופים בשוקולד מריר על מקל קינמון
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים (12 מנות)
לפטיפורים:
1 פחית חלב קוקוס
2 כוסות קוקוס טחון
60 גרם חמאה
200 גרם שוקולד לבן
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
100 גרם שוקולד לבן
להגשה:
מקלות קינמון
אופן ההכנה
הפטיפורים:
בסיר קטן מחממים יחד את החמאה וחלב הקוקוס עד להמסת החמאה.
מוסיפים את השוקולד הלבן בהדרגה עד להמסתו בתערובת.
מסירים מהאש, ומעבירים לקערה. מוסיפים פנימה את הקוקוס הטחון ומערבבים.
יוצרים כדורים מהתערובת, ובמרכז כל כדור נועצים מקל קינמון. מקפיאים מספר שעות עד שהתערובת מתקשה לחלוטין.
ציפוי השוקולד:
בסיר כפול ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת מבריקה וחלקה. מסירים מהאש.
בסיר נוסף ממיסים שוקולד לבן עד לקרם חלק.
מוציאים את הפטיפורים מהמקפיא ובעזרת המקל טובלים את הפטיפורים בשוקולד עד לציפוי מלא.
טובלים מזלג בתערובת השוקולד הלבן המומס ומזלפים בעזרתו עיטור נוסף על השוקולד המריר.
שומרים במקפיא עד ההגשה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©