אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סינטה טלה ממולאת
צילום: דודו אזולאי
סינטה טלה ממולאת
/ ניר צוק, בעלי ושף של מסעדת "קורדליה"
סינטה עסיסית ממולאת בזיתים וגבינת עזים
ציון גולשים:
(27 מדרגים)
חומרים
12 פרוסות סינטה טלה חתוכות עם העצם בעובי 1 ס"מ (לבקש מהקצב)
24 זיתי קלמטה מגולענים
1/2 פלפל ירוק חריף, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
200 גרם גבינת עזים צעירה
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בעזרת סכין מנקים את השומן מהסינטה ויוצרים כיס עד העצם.
פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ודוחסים בכל כיס פרוסת גבינה, זיתים ופלפל חריף (כמות הפלפל בהתאם לאהבת החריפות).
מניחים את הסינטה בטמפ' החדר ל-15 דקות.
מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את הסינטות, מתבלים במלח ופלפל וצולים משני הצדדים עד שהבשר מוכן. מגישים מייד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©