אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מרק דלעת ובמיה
/ אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26
ציון גולשים:
(14 מדרגים)
חומרים
2 ק"ג במיה (קפואה או טרייה ונקייה)
2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
1 בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מ-1 לימון
3 ליטר מים
צרור נענע קצוצה
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל ובמיה, מוסיפים רסק ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את קוביות הדלעת, מיץ לימון ונענע ומביאים לרתיחה בשנית.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©