אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קובה מתוק
/ אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26
כדורי קובה מתוקים המוגשים בתוך מרק פירות יער מתקתק
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים
לבצק:
500 גרם סולת
200 גרם קמח
100 גרם פירורי לחם
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם מסקרפונה
2 ביצים
2 כפות סוכר
למלית:
300 גרם מסקרפונה
50 גרם פיסטוק קצוץ
50 גרם שקדים קצוצים
2 כפות אמרטו
גרידה מתפוז 1
סוכר וקינמון לפי הטעם
למרק:
1 ק"ג תערובת פירות יער
200 גרם סוכר
1/2 כוס יין לבן
1 מקל וניל
אופן ההכנה
מניחים את מרכיבי המרק בסיר ומבשלים כשעה. מוציאים חצי מכמות פירות יער, טוחנים ומוסיפים אותם חזרה. מקררים.
לשים את מרכיבי הבצק יחד ומניחים למנוחה של שעה. ממלאים כמו קובה רגיל.
מבשלים את הקובות במים רותחים כ-30 דקות, מקררים ומוסיפים למרק.
מגישים בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©