הבצק: מערבבים יחד את חומרי הבצק: קמח, חמאה, ביצה וסוכר, עד לקבלת בצק פירורי. אפשר לערבב במעבד מזון ואפשר בידיים.
מהדקים את הבצק לתבנית המשומנת קלות בחמאה, כך שהתחתית וחלק מהדפנות מכוסים בבצק - כך נוצרת מעין קערת בצק שתכיל את תערובת הגבינות.
תערובת גבינות: מערבבים יחד את הגבינה, מעדן החלב, הסוכר, הביצים והקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את תערובת הגבינות על הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות.
השוקולד: ממיסים את השוקולד בבן מארי, כשהשוקולד נמס מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
אחרי כ-20 דקות בתנור, כשתערובת הגבינה מתקשה ממש מעט (תלוי בתנור), מוציאים את העוגה ומפזרים בצורה מעגלית את רוטב השוקולד על תערובת הגבינה. השוקולד צריך להיטמע מעט בתוך הגבינה ולהישאר גם כקישוט מעל - אפשר ליצור מעגלי שוקולד מעל העוגה או לכסות את חלקה העליון לגמרי.
ממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות. כתערובת הגבינות מתחילה להשחים, מורידים את חום התנור ל-150 מעלות וממשיכים לאפות כ-10 דקות נוספות - מי שמעדיף את עוגת הגבינה שלו רכה יותר, יכול לוותר על 10 הדקות האחרונות.