אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
בצק צ'ורוס
/ דנה אלמוסני
ציון גולשים:
(108 מדרגים)
חומרים
1 כוס מים
1 כוס חלב
1/2 כפית סוכר
1/3 כפית מלח
100 גרם חמאה (לא חובה)
2 כוסות קמח
שמן לטיגון
כ-1/2 כוס סוכר (לפיזור על הצ'ורוס)
מילוי לצ'ורוס:
ריבת חלב (Dulce de leche)
1 תפוח חתוך לקוביות
כף סוכר
אופן ההכנה
הצ'ורוס: יוצקים לתוך סיר את המים, החלב, החמאה, הסוכר והמלח ומבשלים, תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
מוסיפים בבת-אחת את הקמח, מערבבים היטב, תוך כדי בישול, עד שהתערובת חלקה ונפרדת מהדפנות.
מעבירים את התערובת לשק זילוף מבד עם צנתר משונן או למי שיש בבית למכשיר של הצ'ורוס.
מחממים בסיר שמן לטיגון ומזליפים פסים לתוך השמן החם. מטגנים עד שהם שזופים.
מעבירים למגש ומפזרים ישר סוכר. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
המילוי: את התפוחים מקפיצים עם כף סוכר ומערבבים עם ריבת החלב.
ניתן להזליף לתוך הצ'ורוס את מילוי הריבת חלב או לטבול אותם בתוך המילוי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©