אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סופריטו צ'וריסו, תפוחי אדמה ופטריות בשום וצ'ילי
/ סבינה ולדמן
ציון גולשים:
(15 מדרגים)
חומרים (3 מנות)
3 נקניקיות צ'וריסו
3 תפוחי אדמה
2 בצלים פרוסים גס
5 פטריות פורטובלו
1 פלפל צ'ילי חריף
5 שיני שום
1 כף רוזמרין קצוץ דק
1/4 כוס שמן זית
1 עגבנייה מגורדת בפומפייה
1/2 כוס בירה
מלח
פלפל שחור
קורט קינמון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מניחים את תפוחי האדמה והפטריות על הגריל וצולים עד שהם מתרככים.
משמנים קלות את טבעות הבצל, מתבלים ומניחים על הגריל.
בסיר גדול מחממים את השמן עם השום, פלפל הצ'ילי, הרוזמרין והעגבנייה. מערבבים עד שהנוזלים מצטמצמים. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את הבירה וממשיכים לבשל, עד שהרוטב מצטמצם לכשליש. מתבלים במלח, פלפל וקינמון.
משמנים קלות את הצ'וריסו וצולים על הגריל.
מעבירים את תפוחי האדמה והפטריות לקרש חיתוך. חותכים לקוביות בגודל 4X4 ס"מ ומעבירים לסיר. מוסיפים את טבעות הבצל.
מבשלים כ-10 דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד, עם לחם טרי וחרדל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©