אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סביצ'ה בורי עם פירות על הגריל
/ יואב בלימן
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
200 גרם פילה בורי, נקי מעור ועצמות, פרוס
1/2 אננס, מקולף ופרוס לפרוסות ברוחב 1 ס"מ
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים ל-8
1 גבעול סלרי, קצוץ דק
1 בצל סגול, קצוץ דק
מעט זרעי כוסברה
1 כף שמן שומשום
מיץ מ-1 לימון
שמן זית
מלח ופלפל
מעט פלפל צ'יפוטלה מעושן
כוסברה טרייה
אופן ההכנה
משמנים מעט את האננס ותפוחי העץ בשמן זית ומעלים על הגריל. צורבים מעט מכל צד ומניחים בצד.
מניחים בקערה את פרוסות הדג, הסלרי הקצוץ, הבצל הסגול, שמן השומשום ומעט מהצ'יפוטלה הקצוץ. מתבלים במלח ופלפל, מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.
מסדרים בצלחת את פירות הגריל, פרוסות הדג והסלט שיצרנו. מפזרים מעט זרעי כוסברה ומעטרים בעלי כוסברה טריים ויפים
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©